SE retrage SINITA EUGEN--ELITE
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Matei Dumitru - Deva - avansati
Daca prinde loc!Special pentru tine ,ce cupa vrei sa iti ofer,de palinca sau de sampanie(vin sa te vad simbata ca de jucat eu o sa joc duminica)![]()
Daca prinde loc!
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Ce zici Cataline? Joc si eu cu o legenda weekendul asta?Ii dau eu locul meu de la open sa joace la avansatipai si legendele Olimpului sint mici pe linga legenda Titi amatur
![]()
Nu de alta dar trebuie sa ma revansez pentru infrangerea de la Turneul finalCe zici Cataline? Joc si eu cu o legenda weekendul asta?
Din păcate, se pare că nuCe zici Cataline? Joc si eu cu o legenda weekendul asta?
Din păcate, se pare că nu
Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk
?n ordine Dane. Mai sunt foarte mulți pe lista.Am vazut ca sint doua locuri la elite ,eu pot dupa regulament da lasa-l si pe Titi![]()
Special pentru tine ,ce cupa vrei sa iti ofer,de palinca sau de sampanie(vin sa te vad simbata ca de jucat eu o sa joc duminica)![]()
Ii dau eu locul meu de la open sa joace la avansatipai si legendele Olimpului sint mici pe linga legenda Titi amatur
![]()
Nu de alta dar trebuie sa ma revansez pentru infrangerea de la Turneul final