AmaTur: Turneu A CUPA UNIRII Turneu A - București TOP TENIS ARENA 24 ianuarie 2015

Mai bine sa ne spuna dl. Ciobanu Gabriel daca a avut victorii in grupa inferioara si a trecut alt scor pe foaie. Mie totusi nu-mi vine sa cred, desi martorii spun ca rezultatele nu sunt "zero v".
Astept raspunsul domnului Ciobanu pentru ca am mare incredere ca nu minte...sau si tacerea-i un raspuns.
Multumesc!

Rezultatele trebuie trecute in foaie de invingatori. Foaia este ordonata, fara stersaturi, d-l Ciobanu are trecute 0 victorii. Nu au fost contestatii asupra rezultatelor.
Partenerii d-lui Ciobanu au inregistrat jocurile cu victorii si nu pot sa-i banuiesc ca au cumparat vreun joc.
Cei care doresc sa dezbata acest aspect sunt rugati sa-l analizeze in alt topic.

Si totusi exista aceasta problema, ...s-a terminat turneul, mai ai nevoie de acest topic? Deschide alt topic si ne mutam cu placere.
Dupa ce confirma dl. Ciobanu, poate se schimba situatia. Tu probabil ai stat la pupitru, dar altii au vazut de pe margine. Aici nu este vorba de "vanzare" ci de trunchierea rezultatelor, iar eu nu sunt de acord.

Daca te crezi justitiarul Amatur, atunci cere-le celor 5 participanti care au avut victorii sa-si recunoasca infractiunea si penalizeaza-i pe toti cei care au participat la frauda.
Eu prefer sa cred ca cei 6 participanti din grupa au jucat ca prieteni si s-au despartit prieteni si in intelegere, decat sa creez un caz in care doar DNA ar putea stabili adevarul.
Consider ca interventia d-lui Vladoiu are o doza maxima de ranchiuna, revansa si razbunare, dovedite in timp asupra multor participanti de buna credinta, inclusiv asupra mea.

Rog admin sa mute posturile legate de interventia d-lui Gelu Vladoiu la cat, FIGHT.

Si daca tot este justitie, tu esti avocatul lui? Poate vrea omul sa recunoasca (din nou) ca nu-i place la open.

Eu nu am sa ma asociez niciodata cu oamenii astia "de buna credinta"!

Clasament OPEN

1 -- 4
Enciu Alexandru - Slobozia
Radoi Marius - Slatina
Dinca Nicolae - București
Lukasz Klimas - Ploiești
5 -- 8
Popa Cristian - București
Uta Adrian - București
Bogdan Cristian - Amarastii de Sus
Leorda Rares - Reghin
9 -- 16
Calin Mihai - Barlad
Boaca Valentin - București
Dinca Daniel - București
Cionoiu Cristian - București
Stanciu Alin - Călărași
Petrescu Liviu - Pitești
Vasiliu Remus - Mioveni
Panea Ovidiu - București
17 -- 22
Zamfir Ionel - București
Banescu Dragos - Pitești
Raducan Bogdan - Craiova
Cristache George - București
Bejinariu Alexandra - București
Ghetu Gabriel - București
24 -- 34 loc 3 gr.sup.
Toma Florin - Pitești
Popescu Valentin - București
Fratea Aurel - Constanța
Bocaniala Norocel - Galați
ON HO - București
Bozga Lucian - Baicoi
Macarenco Mario - București
Mihaila Aurel - București
Dimitrov Jordan - Bulgaria
Dumitrescu Cornel - București
Cioata Daniel - București
35 -- 44 loc 4 gr.sup.
Vranceanu Mihai - București
Mostovoi Andrei - Campina
Nitu Victor - Slobozia
Petrov Dan - Timișoara
Paun Daniel - București
Leolea Andrei - Constanța
Clapa Danut - București
Visan Tudor - București
Bordea Mihnea - București
Alexandru Constantin - București
45 -- `1v gr.inf.
Staicu Dan - Constanța
46 -- 3v gr.inf.
Pietris Nicusor - București
47 -- 50 2v gr.inf.
Iancu George - Ploiești
Fodoran Cosmin - București
Dutu Daniel - București
Coroiu Andrei - Roman
51 -- 56 1v gr.inf.
Mihaila Nicolae - Breaza
Constantin Teodor - București
Botirca Sorin - Topoloveni
Constantin Gica - București
Acsinte Oana - București
Voev Vladimir - Bulgaria
57 -- 65 0v gr.inf.
Ciobanu Gabriel - Vatra Dornei
Stoica Mihai - Mioveni
Gorum Adrian - Topoloveni
Cocala Claudia - București
Tanase Horia - București
Oprea Luca - București
Popa Ionut - Moreni
Preda Catalin - București
Vasile Ovidiu - București

De verificat[rectificat] locul 45 cu nr.V!!!

Turneul a fost interesant, bine organizat, cu meciuri spectaculoase pe care le.am urmarit cu interes
Felicitari dan bodeanu
In primavara va asteptam la un mic turneu b in alexandria

Si daca tot este justitie, tu esti avocatul lui? Poate vrea omul sa recunoasca (din nou) ca nu-i place la open.

Eu nu am sa ma asociez niciodata cu oamenii astia "de buna credinta"!
Gelu nu este prima oara cand acest '"domn'"Ciobanu procedeaza asa ,acum 2 ani ca sa joace la turneul final la amatori si a fabricat un turneu unde s a intamplat acelasi lucru.Ca sa i ti amintesc in primii 8 a jucat cu mine si a folosit mizerii(a udat mingea,a spus ca e stop dupa ce mingea era jucata de mult etc)de unde denota caracterul zero al acestui personaj

Back
Sus