GeorgeDospinescu senior 15 Ian 2015 #42 mike29 a spus: Dumitrescu Mircea Ploiești - Amatori Click pentru a extinde... Mircea, nu-l aduci si pe Sorin Satmar? Spune-i ca vreau sa-mi iau revansa!
mike29 a spus: Dumitrescu Mircea Ploiești - Amatori Click pentru a extinde... Mircea, nu-l aduci si pe Sorin Satmar? Spune-i ca vreau sa-mi iau revansa!
F florinnedelcu cadet 15 Ian 2015 #45 Nedelcu Florin Mihai Ionel amatori buftea.... Dragomir Marinica Ciufu Siminica
florea g senior 15 Ian 2015 #47 Buna ziua , Va rog pt inscriere amatori , Florea Gigi , Galați . Cu multumiri
sevraj Coordonator Onorific 16 Ian 2015 #53 Vranceanu Mihai open Cer scuze, am uitat ca m am mai inscris odata. Ultima editare: 16 Ian 2015
valigti senior 16 Ian 2015 #56 Stefan Alexandru , București , 30 ani , la amatori , prima participare .
I ivamaistru senior 16 Ian 2015 #60 Am vrut si eu sa il inscriu pe domnul Mocanu Adrian, se inscrie si Ivan Sorin Ioan la amatori din Targoviște!
Am vrut si eu sa il inscriu pe domnul Mocanu Adrian, se inscrie si Ivan Sorin Ioan la amatori din Targoviște!