AmaTur: Turneu A "Cupa UPGRADE Suceava", Suceava - 02.02.2019

Intrebare : Se vor imparti categoriile de jucatori de la open si elite ? Mutumesc ;)

Daca va decideti sa faceti concurs separat pt Elite ma inscriu si eu
Daca nu,nu

Conu Cătălin chiar nu vrei sa m-ai joci cu băieți de la open ��

Hehe...Nu vreau sa-mi aud vorbe ca am venit dupa cupe:),chiar daca foarte probabil n as castiga vreo una,dar as lua locul in superioare/eliminatorii unor openisti get beget,nu de circumstanta,cum as fi eu..

Boariu T. Danut , Suciu Andrei si Cucu Poenariu Claudius la începători. La 01.02.2019 MP lui Boariu va fi sub 10, dupa turneul de la Odorheiu Secuiesc cel putin asa cred. Daca ne încadrăm toți trei la începători am dori sa ne înscriem. Daca se poate deci toti 3 venim daca nu venim..... mulțumim oricum ...data viitoare. Rog un răspuns de la organizatori. Stima

Boariu T. Danut , Suciu Andrei si Cucu Poenariu Claudius la începători. La 01.02.2019 MP lui Boariu va fi sub 10, dupa turneul de la Odorheiu Secuiesc cel putin asa cred. Daca ne încadrăm toți trei la începători am dori sa ne înscriem. Daca se poate deci toti 3 venim daca nu venim..... mulțumim oricum ...data viitoare. Rog un răspuns de la organizatori. Stima

O sa tinem cont de momentul inscrierii si vom face transferurile necesare la actualizarea clasamentului!

Back
Sus