AmaTur: Turneu A "Cupa Văii Carașului", Oravița - 05.10.2019

Clasament Elite

1.
Sorescu Deian - Resita.jpg
Sorescu Deian - Resita
2.
Verdet Adrian - Timisoara.jpg
Verdet Adrian - Timișoara
3.
Mutrescu Eugen - Timisoara.jpg
Mutrescu Eugen - Timișoara
4.
Glisa Valentin - Timisoara.jpg
Glisa Valentin - Timișoara
5 -- 8
Boru Lucian - Timișoara
Roman Bogdan - Arad
Put Gabriel - Oravita
Thouzard Adrian - Drobeta Tr Severin
9 -- 12
Costache Rosioru Cristian - Timișoara
Mihalescu Dinu - Timișoara
Ciucioiu Dorin - Timișoara
Parvu Nicolae - Resita
13 -- 1v gr.inf.
Curut Gabriel - Timișoara
14 -- 15 0v gr.inf.
Mirza Sorin - Arad
Kaposta Victor - Arad
Bine, Adi felicitări (Adi Verdeț )

Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk

Am avut o zi reusita,ca de obicei,la Oravita,datorita unor gazde de mare calitate, unei organizari fara cusur dar si unor participanti de inalt nivel care au dus la un turneu foarte echilibrat.Cred ca daca,mai stateam putin,Petre Bozosan castiga finala. Stie el de ce ?.Oricum, il felicit !

Mulțumesc, nu-i rău nici așa

Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk

Am avut o zi reusita,ca de obicei,la Oravita,datorita unor gazde de mare calitate, unei organizari fara cusur dar si unor participanti de inalt nivel care au dus la un turneu foarte echilibrat.Cred ca daca,mai stateam putin,Petre Bozosan castiga finala. Stie el de ce ?.Oricum, il felicit !

Eu am promis ca va facem buletin de CS,cu domiciliul in Oravita!La următorul Turneu o să-l primiți!!Multumim frumos pentru tot si va asteptam de fiecare data cu mare drag !!

Ai dreptate Gabi!!Toti suntem la fel,dar unii mai diferiti..dar toti jucam la fel ,cu aceeasi minge,pe aceeasi masa,doar cu paleta,fete si ..mana diferită !!😉😆De aceea e frumos acest sport,miscare...daca am fi la fel ,unde ar mai fii distracția, nebunia,lupta..prietenenia la masa de joc!!Doar bucurati-vă de viata si jucați tenis de masă!!

Si eu am vrut sa corectez. Le-am zis dimineata sa vina la mine, dupa ce incepe turneul, n-au venit, apoi i-am prins fix in strada cand plecau. Cu prima ocazie sper sa clarific.

OK, acum vad ca mai au turnee ... atata timp cat nu le incurca intre ei, nu ma deranjeaza.

Back
Sus