AmaTur: Turneu A "Cupa Văii Carașului", Oravița - 11.05.2019

Oracolul din Deva, alias "Cara", a știut el ceva. Altfel nu venea cu rugăminți la adresa organizatorilor.
Cele ce e de admirat e că echipa care l-a ?nsoțit, l-a ajutat să-și ?mplinească pronosticul. Bravo vouă!

Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk
Multumim, Mihai !
Felicitari "pustiului" Arpi pt prestatie!

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk

Multumim Claudiu, Ghiță!!Multumesc colegilor si prietenilor mei din echipa Oravitei!!Si nu in ultimul rand, VOUA,dragi colegi si prieteni, de la masa de joc!!Sa ne vedem cu bine!!

Oracolul din Deva, alias "Cara", a știut el ceva. Altfel nu venea cu rugăminți la adresa organizatorilor.
Cele ce e de admirat e că echipa care l-a ?nsoțit, l-a ajutat să-și ?mplinească pronosticul. Bravo vouă!

Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk
Noroc ca nu am facut echipa la capacitatea maxima ca nu mai aveau cupe pt toti[emoji16][emoji16][emoji16]

Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk

Multumim organizatorilor.O atmosfera foarte placuta si destinsa .Revenim cu placere

Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk

Multumim Oravita , baieti fantastici [emoji16] ne-am simtit bine de tot , multumim Claudiu excelent tehnic , Pedro gazda primitoare si nu in ultimul rand lui Ghita care tot timpul e la km 0 al umorului.

Trimis de pe al meu SM-A600FN folosind Tapatalk

A fost un turneu foarte frumos si bine organizat inclusiv cu masa la restaurant :)
Cupe si medalii superbe !!!
Felicitari tuturor participantilor.
Multumim organizatorilor.

Back
Sus