AmaTur: Turneu A "Cupa Valea Cîlnăului" ediția a-II-a, Loc Fundeni (jud. Buzău) - 13/14.09.2025 (2 Cititori)

Vă rog să citiți până la capăt!
Cei care mă cunosc știu că nu-mi stă în caracter să comentez inutil și că nu sunt vreun frustrat care nu poate să accepte o înfrângere...sau două. Astăzi nu a fost despre a pierde, a fost despre încă o palmă dată nouă, participanților AmaTur, care venim de la sute de km și suntem întâmpinați cu niște condiții de joc precare.
Și nu mă refer la curățenia din sală, ci la faptul că în aceasta a fost umiditate excesivă încă de la orele dimineții și nu s-a luat nicio măsură pentru a contracara asta.
Colac peste pupăză, masa la care am jucat a fost ștearsă cu ceva unsuros.
Inițial am crezut ca este udă de la condens, însă după ce am pierdut primele 2 meciuri am șters-o cu prosopul personal. Minune... mingea a început sa sară aproape normal și nu mai lăsa de fiecare dată o urmă umedă pe paletă.
Poate confirma acest lucru doamna cu care am jucat 🙂
Încă o dată o spun... nu este genul meu să fac asta, dar m-am simțit înșelat... luat de fraier!
A lipsit un minim de interes din partea organizatorilor, cu care nu am nimic personal... ba chiar mai facem câte-o glumiță 😁
Nu le-am spus-o acolo pt ca vreau să trag un semnal de alarmă pe care să-l audă cât mai mulți!
Este păcat ca acest circuit frumos să se îndrepte mai mult înspre câștiguri financiare și mai puțin către satisfacția noastră, a participanților, care îl menținem viu 😞
Salut, care este scopul despartitoarelor dupa tine? Sa tina ca o balustrada, ca un parapet, un om de aprox 80-100 kg.si peste? Cumva sa le fixam poate in podea?
Nu cumva rolul lor primordial este sa desparta, delimiteze suprafata de joc de la masa? Nici macar sa tina mingia nu este rolul lor, ca ar tb sa fie pana in tavan, ca doar nu o dai numai pe.jos.

La o mantinela din ppr sunt 7-8 taieturi si 22 de lipituri de facut si sunt peste 230 garduri sa acoperim si 25 mese daca este nevoie. La fel si cu plasele de pe ele, prinderile etc.

Da mai au defecte unele, incercam sa le remediem, altele raman asa.

Decat deloc sau de aluminiu la 200 lei x200 garduri /5 =8000 euro, am preferat sa dam mai putin ca sa ii putem recupera pana murim si am preferat sa mai muncim si noi. Dar nu se pune.
Ce tot invocati toti "lipsa de respect". Care o invoca, intai SA FACA, apoi sa comenteze.
Invit pe oricare sa facem impreuna un concurs si vorbim dupa. Sau sa faca direct singur.

Si apropo de toate mistocarelile ieftine ale altora, "nuntasi" cum le-a mai zis nea Cornel, pana de craciun o sa punem la ele si robineti si vuvuzele si leduri si aducem si niste fete sa danseze la ppr, 100 lei intrarea 🤣

Cu sportivitate al dvs....

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus