AmaTur: Turneu B Cupa Valentin Dorca Lugoj 29.12.2012

ne scuzati dar clasamentul nu cred ca se va putea publica pe forum deoarece Vali e plecat din localitate... imi pare ft rau... provizoriu: Elite: 1. Gheorghe Marta, 2. Valentin Dorca, 3. Crisanov Aurel Amatori: 1. Popa Radu, 2. Dan Petrov, 3. Popa Bogdan Fete : 1. Rodica Sicoe, 2. Andreea Balint, 3. Lidia Gavrilovici

ne scuzati dar clasamentul nu cred ca se va putea publica pe forum deoarece Vali e plecat din localitate... imi pare ft rau... provizoriu: Elite: 1. Gheorghe Marta, 2. Valentin Dorca, 3. Crisanov Aurel Amatori: 1. Popa Radu, 2. Dan Petrov, 3. Popa Bogdan Fete : 1. Rodica Sicoe, 2. Andreea Balint, 3. Lidia Gavrilovici
Raducu ceva poze?

eu nu am, imi pare rau... doar Vali cand revine in Lugoj. Ii rog pe cei care au participat sa puna poze si filmari. Un domn a filmat si finala dar nu stiu exact cine... daca se poate sa o publice chiar il rog.

Cum e Ando? E diferit sau numai fractia e altfel?
Este om bun...:D...sunt bucuros ca am putut sa-l cunosc si ca am schimbat cateva vorbe cu dansul...
Astemptam cu totii clasamentul final, poze si filmari cu tot ce a fost la acest concurs...Dealtfel concursul avand in vedere ca s-a desfasurat pe 3 categorii:elite, amatori si latura frumoasa: Doamnele si domnisoarele, a mers chiar destul de bine, fiind foarte multi participanti(s-a stat putin cam mult intre meciuri), in rest super-fain...Sanatate organizatorilor, Dorca Valentin si Florea Radu( radu668 ) si sa ne intalnim cu totii din nou la o noua editie...Stima!

Ultima editare:
Bine ca nu ai trecut-o Elodia!:)):p Deci locul trei la fete:Lidia Gavrilovici.
- - - Actualizat - - -
Multumim pentru concurs,felicitari organizatorilor si tuturor participantilor... La multi ani! tuturor amaturistilor si celor ce iubesc tenisul de masa. Dumnezeu sa va daruiasca in anul 2013 sanatate si succes alaturi de cei dragi.Cu stima, fratii Gavrilovici.

Imi pare rau pentru confuzie... pe lista de participanti era trecuta Elidia... nu mai pot modifica... scuze :D
Editat Clau:
Am modificat eu.

Din respect pentru participantii la acest turneu, precum si din respect pentru zecile de organizatori care in 2012 au organizat 200 de turnee , va rog sa faceti efortul de a prezenta rezultatele turneului...Prin prezentarea rezultatelor organizatorul turneului va primi si multumirile amaturistilor!

Va inteleg d-le Dan, pana poimaine incerc sa fac rost de liste... pana atunci imi pare rau nu am ce face

Back
Sus