AmaTur: Turneu A "Cupa Vaser", Vișeu de Sus - 17.11.2018

Un turneu extraordinar la Viseu,sarmale multe si bune ,carnatiul la fel,felicitari organizatorilor si celor implicati pt.acest turneu.Bravooo, si sa ne intalnim cat mai des posibil....

Bravooo Viseu.Nota 10.Mulțumim frumos,tuturor .Am fost primiți cu căldură și afectiune!!!UN SUPERCONCURS!Clujul o să fie prezent mereu la Concursurile din Viseul de sus!!!Jos pălăria!!!

Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

Mulțumiri și felicitări domnilor Ivașcu Cosmin, Gălban Călin, Țicală Vasile Jr. pentru organizarea impecabilă a turneului "Cupa Vaser", Vișeu de Sus, Ediția 2018. Nu în ultimul rând mulțumiri și felicitări domnului Mihalca Bogdan, coordonatorul tehnic al turneului. Mulțumim partenerilor și sponsorilor, respectiv Primăria și Consiliul Local Vișeu de Sus și Clubului Sportiv Bradul Vișeu. Condițiile de joc din Sala de Sport a orașului au fost deosebit de bune. Spațiile între mesele de joc au fost extrem de generoase, iar iluminarea a fost perfectă. Ospitalitatea celor din Vișeu de Sus a devenit un reper greu de egalat. Atmosfera din timpul desfășurării turneului a fost extraordinară. Spiritul de fair-play a fost prezent pe tot parcursul competiției. Felicitări tuturor participanților, respect maxim pentru câștigători. De remarcat prezența pe podium a talentatului Robert Rozenfeld care s-a aflat la un pas de a câștiga medalia de aur. Deși la o vârstă fragedă, Robert a oferit unele dintre cele mai frumoase jocuri, fiind un exemplu de dăruire și luptă pentru obținerea victoriei. Cu certitudine viitorul ne rezervă plăcute surprize, legate de evoluția acestui copil care a dovedit calități de joc excepționale. Felicitări Robert!

Turneul "Cupa Vaser", Ediția 2018, a fost o reușită deplină, bucurându-se de aprecierea tuturor participanților. Vom reveni, mereu cu drag, la competițiile AmaTur organizate la Vișeu de Sus.

Multumesc pentru ospitalitatea cu care am fost primiti la VISEU, felicitari tuturor celor implicati ptr.acest turneu reusit...oameni deosebiti ! Chiar daca nu prea am fost intr-o zi de ,,gratie,, m-am simtit bine si am sa revin cu placere in aceasta locatie minunata,plina de caldura. FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR !!! TRAIASCA ,,AMATUR,, ROMANIA!!! Cum am mai spus-o, singurul lucru frumos care merge in tara asta !!! BRAVO VISEU !!! Multumesc! Sa ne vedem cu bine !!!

Felicitari bistritenilor care au urcat pe podium la amatori,bravooo baietiii....

IN meciul tantas adrian-chira camelia,la 1-0 pt cami la seturi,a inceput setul 2..care poate fi urmarit integral pe fb-ukul d-lui MIRCEA SERGIU COSA..ei bine in setul 2,la un moment dat se vede fara dubii ca e 10-9 pt cami..se face 10-10 si 11-10 pt tantas..care..surpriza..zice ca e 10-9 pt el!!lcami e nedumerita,nu e de acord si pierde setul in urletele lui tantas si suporterilor sai ca nu stie tine un scor..s a viciat totul astfel pt ca la 11-10 ar fi servit cami si nu tantas cum eronat si a impus el vointa prin urlete.vine pauza dintre seturi,cami solicita arbitru,tantas urla si se isterizeaza ca daca se intampla asta el ca organizator intrerupe meciul si pune 3-0 pt el..in dementa asta creata cami pierde in lacrimi setul usor..iar apoi pana am reusit sa gasesc un arbitru era prea tarziu deja...in concluzie..11-10 pt tantas,el sustine ca e 10-9,se accepta asta,apoi se cere arbitru si el urla ca dementul ca nu vrea...iar la final se bucura de mama focului ca a invins astfel trisand o fetita de 10 ani care pana la meciul cu el avusese 8 victorii din 8 meciuri dar jucate cu oameni normali..se vede de la distanta ca a fost mult mai slab la mmasa de joc si a gasit totusi o solutie nedemna de el care are la activ atatea turnee sa invinga un copil de 10 ani

p.s....pe drumul de intoarcere acas,in masina,cami m a intrebat de vreo 3 ori"oare tantas asta are copii?ce ar face daca cineva i ar sparge asa urechile copiilor lui?"..n am avut respuns,nu stiu daca are sau nu..i am spus doar ca din ce am vazut la alte turnee urla cand e in dificultate..sunt convins ca oricand daca se joaca in conditii de regulament 5 meciuri tantas n ar castiga mai mult de unul cu ea..atat am avut de spus..felicitari organizatorilor...la inaltime ca de obicei!!

Trebuie sa fie o neintelegere undeva:
Jucatorul care serveste la 10-9 va servi si la 11-10 si la 12-11, 13-12, etc.

e totul clar pe filmare..la 10-9 a servit camelia iar la 11-10 tantas pt ca asa a vrut el!!!!!de aia a sustinut alt scor...avea probleme cu serva lui cami si doar asa o putea invinge!!!

Trebuie sa fie o neintelegere undeva:
Jucatorul care serveste la 10-9 va servi si la 11-10 si la 12-11, 13-12, etc.

Singura neintelegere este ca Adrian a incurcat scorul si la 11-10 pt el, si pretinde ca e 10-9 si de aici se da totul peste cap,dealtfel foarte multe astfel de situatii se intalnesc in Amatur.si de cele mai multe ori nu exista posibilitatea restabilirii adevarului din cauze subiective,dar cand exista filmari ,eu personal la Reghin unde nu aveam nici in clin nici in maneca cu turneul dar eram pe margine i-am rugat sa i-a filmarea si sa vada cum era evolutia scorului dupa care am devenit arbitru.
Aceste situatii devin si mai complicate in momentul cand meciul este intre un copil si un adult.Am intalnit astfel de situatii mai peste tot si dorinta si ardoarea obtinerii unui rezultat pozitiv cu orice pret a adultului il arunca de cele mai multe ori in extrema cealalta si devine parte negativa a acestui conflict .Toti sportivi se lupta cu toate mijloacele ce le detin si nu contravin regulamentelor ,dar cand regulamentele nu se respecta sau nu sunt puse in aplicare o sa apara tot mai des devieri de la aceste comportamente pe care noi le numim sportive.

In concluzie ,Domnul Chira ,eu am incercat sa separ turneele de copii cu cele ale adultilor,dar de multe ori din dorinta de participare si testarea cunostiintelor se vor regasii si copii printre randurile turneelor Amatur ,asa ca e decizia parintilor ,si antrenorilor de a aceepta astfel de presiuni la nivelul copilului si nu invers.Eu personal sunt terminat psihic cand la un turneu de-al meu vad in etapele superioare calificati copii ,acolo cu siguranta apar scantei si trebuie sa nominalizez un arbitru sau sa fiu e personal,sau sa fiu mai mult prin zona.
In aceasta comunitate dorinta de victorie si de a face puncte este de foarte mult timp pe primul plan ,si celelalte sloganuri sunt doar populiste si nimic mai mult,si de aceea o sa intalnim tot mai multi sportivi amatori care se vor lupta cu toate armele in dotare pt victorie.

ca sa incheiem in final subiectul,sa spunem ca nu a fost o banala " incurcatura"a scorului de catre tantas,ci un tertip pt a servi de 2 ori consecutiv la avantaje..fusese varza in primul set iar in al 2-lea doar cateva greseli nefortate ale lui cami au adus un echilibru...dar marea problema e ce nu mai s a filmat,adica setul 3,in care cami cerea arbitru iar marele organizator urla la ea"TACI SI JOACA,ALTFEL PUN 3-0 PT MINE!! deci nu e permis arbitrul daca se cere in amatur de un jucator,asta inteleg..si aici s a rupt de fapt meciul si a obtinut tantas colosala victorie!!eu cred ca in acest amatur nu copiii sunt problema,ci cativa astfel de adulti prezenti in fiecare regiune a tarii,1-2 maxim 3 la fiecare concurs,care isi refuleaza aici frustrarile din viata de zi cu zi..ei creeaza incidentele de fapt ..camelia are 30 de turnee la activ in amatur,a crescut si s a maturizat pas cu pas aici,a invatat sa castige si sa piarda..fara amatur poate nici n ar fi jucat tenis acum si n ar fi devenit vreodata campioana romaniei..la ultimul turneu din mai de aici de la viseu a jucat doar cu oameni normali si a iesit pe locul 3 castigand si finala mica..iar marele erou organizator doar pe 8..rasuna si atunci sala de urletele lui..imi amintesc perfect..si..sa nu uitam si finalul in care cami , desi nedreptatita , s a dus sa dea mana cu adversarul si in prima faza acesta a vrut sa refuze gestul..

Dar de comportamentul fiului Dvs.nu relatati nimic?Sau așa ?i ?nvățat, să facă orice doar "Să C?ȘTIGE " !PS.Iar dacă pierde să meargă la câștigător și să-i spună că "dă oricât doar să spună că el a câștigat meciul".Deci????

Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

fiul meu e major,ia decizii in nume propriu..ceea ce relatati poate fi taxat ca o lipsa de fair play dar nu vad ce regulament al amatur se incalca..deci..

M-am simtit ca acasa, foarte primitoare si calde gazdele din Viseu!
Felicitari pentru organizare!

La turneul Open, meciuri puternice, inclusiv cu jucatori straini (vecini ukrainieni), care aveau ... MP 0! Si au ajuns in primii 8!

Mi-a facut placere sa particip pentru prima data (dar nu ultima data) la Viseu!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Sus