Birtalan Attila junior 26 Sep 2021 #22 Kișș Attila avansați Crasna, R?kosi Istv?n avansați SM.mulțumesc.
adriano senior 26 Sep 2021 #27 Orban Marc Adrian ----Turda ---- și Piper Petru ----Luna ------la Open Trimis de pe al meu Redmi Note 8 Pro folosind Tapatalk
Orban Marc Adrian ----Turda ---- și Piper Petru ----Luna ------la Open Trimis de pe al meu Redmi Note 8 Pro folosind Tapatalk
M margineanmihai61 junior 26 Sep 2021 #29 Mărginean Mihai, Luna la Open Trimis de pe al meu moto e(6i) folosind Tapatalk
S sosaking senior 26 Sep 2021 #31 Se inscriu, Mihai Uglea, Ovidiu Tofeni, Solyom Sandor, toti trei, Cluj Napoca , categoria Avansati !
Cristian Baican senior 27 Sep 2021 #33 Cristian Baican - Cluj-Napoca - Hobby Sergiu Sava - Cluj-Napoca - Hobby
patraulea1980 organizator local 29 Sep 2021 #39 peta octavian a spus: Peta Octavian Click pentru a extinde... înscris, retras ,înscris......hmmmmm :clap::clap::clap::clap::clap::clap:
peta octavian a spus: Peta Octavian Click pentru a extinde... înscris, retras ,înscris......hmmmmm :clap::clap::clap::clap::clap::clap:
P peta octavian senior 29 Sep 2021 #40 Nu m-am reinscris,am corectat doar numele,am incercat sa editez sa corectez,dar nu se mai poate edita.
Nu m-am reinscris,am corectat doar numele,am incercat sa editez sa corectez,dar nu se mai poate edita.