Cupa VIVA SPORT 23.10.2010

VivaSportShop

senior
Scor reacție
16
Vârstă
39
Locație
București
CUPA VIVA SPORT- concursul este adresat exclusiv amatorilor
LOCALITATEA: București
DATA:SAMBATA 23 Octombrie 2010 ; ora 9.30 am
Sala de tenis de masă VIVA SPORT;
ADRESA:Sos. Oltenitei nr. 103, Piata Sudului, la 100 m de intrarea in SunPlaza( pe aceeasi parte).
MIJLOACE DE TRANSPORT:-metrou, tramvai, autobuz, troleibuz, autoturism sau per pedes
NR MESE: 8 (2 SPONETA, 2 DONIC WALDNER CLASIC 25 o masa Active-Betaco si 3 Active )
SPATIU DE JOC: excelent
Mingi: Yasaka
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 9,30 - pana se termina
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 64
TAXA PARTICIPARE: 15 ron ( se asigura apa si ceai cald )
MATERIALUL DE PREMIERE: medalii, diplome si primii 3 clasati vor fi premiati cu abonamente la
sala de tenis de masă.
SISTEMUL DE JOC: Sistemul clasic, cu grupe inferioare, grupe superioare si eliminatoriu, (seturi 3 din 5).
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: forum, telefonic, pana sambata 23.10.2010 ora 09,00 am
ORGANIZATORI: Tanase Tiberiu 0723 678 078, Tanase Horia 0722 257 558 si e-mail: tanasetiberiu(at)yahoo.com
CONDITII DE JOC: spatiu suficient la mese, lumina foarte buna, aerisire buna.
SE VA ORGANIZA UN SINGUR TURNEU.

Re: Cupa VIVA SPORT 23.10.2010

MIHAILA GEORGE " MAGICIANU' " din București

in paralel cu concursul de amatori se va tine si un open la 2 mese pentru avansati.

cred ca vin si eu tiberiu...daca ma mai primiti :mrgreen:

Alex.C a spus:
cred ca vin si eu tiberiu...daca ma mai primiti :mrgreen:
Tu vrei neaparat cupa aia de la sfarsit de an :mrgreen: :mrgreen: ....ca nu erai asa activ :clap: :biggrin:

aia oricum o iau ma... :mrgreen:
turneu asta n-are nici o legatura ...

mai baietasule tu nu mai ai casa,masa o prietena sambata de sambata esti pe la toate concursurile
pe care culmea le si castigi?
mai lasa-i fratioare si pe altii ca pe unde ma uit numai tu eti pe locul1.
cred ca din cauza ta nu prea mai apare colegul tau cristi rusu sau poate viata de familist e mai complicata acum....
nu te insori si tu ca poate asa mai scapa lumea de tine? :lol: :lol: :thumbup:

Domnule Paul ..cu iubitele ma vad seara...asa ca in timpul zilei sunt liber..si cum e mai frumos sa petreci o sambata mohorata decat la un tenis cu prietenii ? :mrgreen:
Cu insuratul in schimb ..mai subtire la capitolul asta..e greu ..si nu e de mine ... :yawn:

Back
Sus