AmaTur: Turneu A Cupa '' Viva Sport '' Turneu '' A '' 02 august 2014 Amatori + Open

Grupe inferioare Amatori

1. Vladoiu Gelu, Stolearenco Igor, Presura Marin, Mogildea Viorel, Mureșan Andrei, Costea Marcel, Curelariu Eduard
2. Luta Petre, Silviu Niculae, Lazar Ion, Sersea Adrian, Bradatan Lenuta, Mihalache Andreea, Cuna Gheorghe
3. Banescu Dragos, Dumitrescu Mircea, Cristescu Cristian, Trandafir Radu Catalin, Serban Bogdan, Constantin Sandu, Baca Stefan
4. Dumitru Gheorghe, Marin Adrian, Avram Nicolae, Camenita Cristian, Radu Valentin, Bobi Mario Andrei, Rosu Marius Lucian
5. Constantin Teodor, Colesniuc Romeo, Moraru Constantin, Cocala Claudia, Balaban Catalin, Manza Alexandru, Marin Constantin
6. On Ho, Rusea Gheorghe, Theodorescu Alex, Pandele Ionel, Fratila Robert, Sirbu Lucian, Adam Teodor
7. Arabagiu Marius, Poenaru Adrian, Sandu Stefan, Milos Cristian, Istrate Andrei, Marian Bogdan, Branzeu Mihnea
8. Bucsan Romeo, Papacu Bejoli, Parvu Nicolae, Sarbu Dan, Mereuta Rares, Sobetkii Arcadii, Parvu Miron
9. Vasile Gelu Iulian, Viciu Dragos, Mircea Ionel, Hutanu Adrian, Neagoe Costin, Danila Eugeniu, Parvu Matei
10. Paun Daniel, Dospinescu George, Vestineanu Ionut, Gramaticu Sorin, Scanteie Iulian, Pirlea Claudiu, Vintila Silviu
11. Matei Razvan, Codreanu Laurentiu, Dumitru Traian, Bilanici Mircea, Banica Flavius, Carjan Dumitru

Grupe inferioare Open

1. Marinescu Razvan, Bularda Iulian, Zamfir Ionel, Dutu Daniel, Vlase Gheorghe, Ienasoaie Dragos
2. Dumitra David, Ceacarescu Cristian, Tomica Andrei, David Madalina, Hutanu Alin, Caragea Claudia
3. Boaca Valentin, Popa Cristian, Bocaniala Norocel, Dascalasu Viorel, Tomica Silviu, Movileanu Darius
4. Enciu Alexandru, Radu Costica, Vranceanu Mihai, Cristache George, Radu Daniel, Movileanu Flavius
5. Calin Mihai, Stanciu Silviu, Cionoiu Cristian, Badea Daniel, Guceanu Raluca, Dena Corneliu
6. Giol Mihai, Corcoz Costin, Popescu Valentin, Panea Ovidiu, Munteanu Octavian, Dica Constantin

Absentii nemotivati:
-Dogaru Remus...București
-Iordachi Adrian...Adjud
-

Din pacate concursul a fost suspendat,din cauza unei intamplari nefericite!

Ultima editare:
Va informam pe toti cei care ati participat la Cupa VivaSport de astazi, 2 august, ca Mircea Bilanici este la Spitalul Bagdasar in stare critica, medicii banuind un infarct sau un atac cerebral.
Ii uram multa, multa sanatate si va asiguram ca va vom tine la curent cu orice modificare a starii sale de sanatate.

Avand in vedere suspendarea concursului in faza grupelor superioare, pentru toti cei calificati in aceasta faza va propunem ca formula compensatorie sa alegeti una dintre urmatoarele variante: un voucher in valoare de 25 lei pe care sa-l utilizati in cadrul clubului, sa va returnam suma sau sa va echivalam aceasta suma cu taxa la urmatorul turneu organizat de clubul nostru.

Echipa VivaSport

Multumim pentru variante dar acum cel mai important este sa fim alaturi de el si sa ne rugam pentru el.DOAME AJUTA~L.!!!

Propun ca banii sa fie donati familiei lui Mircea Bilanici. Cu siguranță vor avea nevoie de ei in spital.
Cel putin partea mea.
Multa Sanatate.

Mircea Bilanici, toti participantii de la concursul de astazi si toti iubitorii tenisului de masa vor sa te faci bine... cat mai repede!
Cred ca acest incident nefericit este o lectie pentru noi toti.
Discutam cu un prieten azi despre ce s-a intamplat si am fost cu totul de acord cu propunerea lui de a se asigura asistenta medicala pe perioada concursurilor, chiar daca asta inseamna o taxa suplimentara.
In cazuri extreme fiecare secunda conteaza! Doamne, ajuta-l pe Mircea Bilanici!

Da, sunt de acord cu propunerea lui George Dospinescu, dar lucrul cel mai important acum este ca Mircea sa se faca bine. Mircea te asteptam sanatos la urmatoarea competitie (ai promis o palinka tzine-te de cuvant)

Si eu sunt de acord cu acest lucru. Chiar am discutat in sensul asta cu vreo cativa colegi de competitie si au fost si ei de acord ca pe durata turneelor sa fie asigurata asistenta medicala, chiar daca taxa de participare va fi un pic mai mare. Si pana la urma, mi se pare normal si civilizat ca o competitie sportiva, chiar daca este destinata doar amatorilor, sa beneficieze de asistenta medicala. Sa ne rugam pentru nea Mircea !

Sa ne rugam pentru ca Mircea sa fie puternic si sa treaca peste aceasta cumpana.

Cu atat mai mult cu cat competitia este destinata amatorilor si varsta jucatorilor ajunge pana la 75 de ani, este necesara asistenta medicala. La cate competitii am participat nu am vazut pe altcineva (in afara de mine) ca in mod sistematic, dupa fiecare set sa ia pauza cel putin 30s si sa se hidrateze. Unii adversari considerau ca vreau sa-i scot din mana. Nu stiu altii cum sunt, dar eu la sfarsitul unui set am pulsul cel putin 120 si trebuie sa-mi revin pentru setul urmator. La fel si cu hidratarea: am observat la antrenamente ca cu cat durata de la ultima hidratare creste, randamentul scade, imprecizia loviturilor creste. In regulamentul Amatur 2014 scrie ca intre seturi se poate lua o pauza care poate fi de pana la 2 minute. In practica, de multe ori nu se ia nici macar 30 secunde pauza.
Doresc d-lui Mircea multa sanatate, iar noi sa tragem niste concluzii pentru viitor. MULTA SANATATE tuturor amaturistilor!

Cu parere de rau va anunt ca pentru Bilanici Mircea a fost ultimul meci, sa stins din viata la ora 1 azi noapte.
Dumnezeu sa il odihneasca.

D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Condoleante familiei...

Back
Sus