Retragere Niculescu Raisa - Bucuresti - Hobby
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Daca cunosti in amanunt planul salilor de la Viva Sport si, daca il intrebi personal pe Tiberiu, sunt sigur ca iti va explica. Eu nu stiu in care loc (din multele posibilitati) a stabilit pozitionarea mesei 13. Probabil, insa, ca favoritul 4 va juca pe masa 4![]()
Nu intelegeti ce vreau sa spun. Eu nu intreb de masa numarul 13, eu va intreb unde bagati toate cele 13 mese? Ultima dat cand am fost ati inghesuit 10 mese si deja dadeam topspin de la vecini![]()
Nu intelegeti ce vreau sa spun. Eu nu intreb de masa numarul 13, eu va intreb unde bagati toate cele 13 mese? Ultima dat cand am fost ati inghesuit 10 mese si deja dadeam topspin de la vecini![]()
Daca cunosti in amanunt planul salilor de la Viva Sport si, daca il intrebi personal pe Tiberiu, sunt sigur ca iti va explica. Eu nu stiu in care loc (din multele posibilitati) a stabilit pozitionarea mesei 13. Probabil, insa, ca favoritul 4 va juca pe masa 4![]()
Se reinscrie Tical Nicusor otopeni open, rog sa fiu anunțat dacă am loc sa știu dacă plec de acasă sau nu, va mulțumesc.
Trimis de pe al meu SM-S901B folosind Tapatalk
Telegrama sau e-mail?
Leonard Șerban, București, open. Mulțumesc.
Sent from my LE2123 using Tapatalk