AmaTur: Turneu A Cupa VivaShop.ro , Bucuresti –25/26.02.2023

• Autor subiect Autor subiect ADN
  • Dată creare Dată creare
Frumos turneu, primul 5-8 din cariera :)) Dar in inferioare se respira cam greu in sala fiind destul de aglomerat, niste geamuri deschise sau aer conditionat cred ca ar fi ajutat. Felicitari castigatorilor !

Mulțumesc mult organizatorilor care a făcut posibil sa câștig pentru prima data un turneu, sala și mese excepționale, este singura sala unde nu am ce sa reproșez, atât din punct de vedere al organizării cit și a logisticii pentru asta jos pălăria.

Trimis de pe al meu SM-G780F folosind Tapatalk

Mulțumesc mult organizatorilor care a făcut posibil sa câștig pentru prima data un turneu, sala și mese excepționale, este singura sala unde nu am ce sa reproșez, atât din punct de vedere al organizării cit și a logisticii pentru asta jos pălăria.

Trimis de pe al meu SM-G780F folosind Tapatalk

Atunci cand esti pe val uiti de critici
le vechi......Esti ambitios si asta conteaza.....

Apropo, filmarile care erau pe monitor in timpul concursului au fost si inregistrate ? le putem vedea undeva ?

Bravo, Nicusor! Un rezultat meritat. Azi ai fost de neoprit, chiar daca ai avut “obstacole” si in afara terenului de joc:))

Un turneu exceptional! Felicitari tuturor celor implicati in organizarea lui! Felicitari Alex pentru victoria meritata din finala…astept sa mi iau revansa….la avansati de data asta!!!😆 Sa ne revedem cu bine!🙂🙏🏼

Felicitări Nicușor. Esti un jucator redutabil. Valoarea ta fiind confirmată ne asteptam sa te vedem in postura asta si la Open. Vorba unei "vorbe" de altădată: TOT ÎNAINTE !

Back
Sus