S Selectia naturala cadet 21 Oct 2015 #61 Din P Neamț: amatori Turcu Viorel Atomei Armand Dumitrescu Dan
cata_60 Echipa AmaTur 21 Oct 2015 #63 SebastianV a spus: Din Iași : Morariu Mircea la Open Click pentru a extinde... Macar adu-l si pe Kocsis Balasz ca sa fiti toata trupa de la Sf Ghe
SebastianV a spus: Din Iași : Morariu Mircea la Open Click pentru a extinde... Macar adu-l si pe Kocsis Balasz ca sa fiti toata trupa de la Sf Ghe
Oblio senior 21 Oct 2015 #64 am rezolvat cu jobul....daca se mai poate as dori sa revin la turneu.Mahu Bogdan din Pascani la amatori cu multumiri.
am rezolvat cu jobul....daca se mai poate as dori sa revin la turneu.Mahu Bogdan din Pascani la amatori cu multumiri.
danmihai senior 21 Oct 2015 #65 Oblio a spus: am rezolvat cu jobul....daca se mai poate as dori sa revin la turneu.Mahu Bogdan din Pascani la amatori cu multumiri. Click pentru a extinde... Din pacate, nu se mai poate...fara o sticla de vin in rucsac !
Oblio a spus: am rezolvat cu jobul....daca se mai poate as dori sa revin la turneu.Mahu Bogdan din Pascani la amatori cu multumiri. Click pentru a extinde... Din pacate, nu se mai poate...fara o sticla de vin in rucsac !
E edmond junior 22 Oct 2015 #69 Targu Neamț pentru Amatori: Pintrijel Eugen,Berariu Nicusor,Faraon Catalin,Nutu Catalin,Miron Vasile,Tofan Florin,Ghilan Romeo.
Targu Neamț pentru Amatori: Pintrijel Eugen,Berariu Nicusor,Faraon Catalin,Nutu Catalin,Miron Vasile,Tofan Florin,Ghilan Romeo.
E edmond junior 22 Oct 2015 #71 Pentru Amatori : Donisan Costel din Pascani - - - Actualizat - - - Pentru Amatori:Adam Iosif din Roman - - - Actualizat - - - - - - Actualizat - - - Cele mai frumoase CUPE pentru CAMPIONI!!!!!
Pentru Amatori : Donisan Costel din Pascani - - - Actualizat - - - Pentru Amatori:Adam Iosif din Roman - - - Actualizat - - - - - - Actualizat - - - Cele mai frumoase CUPE pentru CAMPIONI!!!!!
Robu Mihai organizator local 22 Oct 2015 #72 Se inscrie la amatori Pal Marius din Halaucesti! Multumesc!