AmaTur: Turneu A Cupa "WHY NOT" ed.IV-turneu A Roman,24.10.2015

Da, după cum au spus Sorin și Florin așa s-a întâmplat: 24 grupe superioare, 48 calificați în primul tur eliminatoriu pe tablou de 64, cele 24 locuri 1 au ocupat primele 24 de poziții pe tablou, cele 24 locuri 2 au primit poziția pe tablou prin tragere la sorți (pentru pozițiile 25-48 de pe tablou, astfel incât să fie evitată ?nt?nilrea cu locul 1 corespunzător din aceeași grupă superioară până în finală), dintre aceștia 8 de pe locul 2 au jucat cu locurile 1 de pe pozițiile 17-24, iar ceilalți 16 de pe locul 2 au jucat între ei (e vorba de primul tur eliminatorii)

Ok. Multumesc mult. Nu suspectam nici un fel de blat. Eram convins ca "ezixta o explicatie" plauzibila. Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

Domnule Vasile,in acesta postare s-ar parea ca-i plangi de mila copilului tau,saracul,nu mai stie sa mai joace tenis de masă,chiar ca-mi dau lacrimile pentru neputinta lui si mai mai sa-l si compatimesc pe acest tanar.Vasile,in cazul de fata ,pentru el tenisul este ca mersul pe bicicleta,nu se uita niciodata.Dupa un meci-doua,isi reaminteste sa pedaleze si inca la nivel de inalta performanta.Si uite asa ,Florin,cu toata nestiinta lui in ale tenisului de masa,a defilat,un simplu galop de sanatate a fost pentru el acest turneu.Pai nu a tras asa tare prin grupe,a fost invins de un domn sa credeti voi,ceilalti jucatori ca acum isi mai reaminteste de cum se mai joaca in acest sport.Dar a fortat ,aratandu-si adevarata valoare atunci cand a fost necesar si a trebuit.In concluzie,Vasile nu mai vinde ”gogosi”de acest fel aici pe forum.
Doctore, numai tu ai luat ,,gogoasa,, ... hahaha....:D:thumbup::p

Am uitat un prosop in sala de sport ,are culorile alb cu rosu si este scris pe prosop DHS LONDON2012 .

Cine are detalii va rog sa imi lasati un mesaj, apreciez.

MarioMoro

Felicitari dragilor, de aici departe totul s-a vazut la superlativ. Toti organizatorii, atat tehnici cat si logistici au facut o treaba foarte buna si au incercat sa multumeasca pe toata lumea. Sincere FELICITARI ! In schimb podiumul arata clar ca tineretea isi spune cuvantul in tenisul de masa la acest turneu dar in schimb cu totii sumtem recunoscatori celorlalti participanti care au facut acest context posibil.
Sunt extrem extrem de mandra de bacaoanii mei care au fost la mare mare inaltime !!Felicitari si la mai mare !! Va pup si va imbratisez cu drag. Sa auzim doar lucruri bune.

Back
Sus