AmaTur: Turneu B "Cupa Ziua Recoltei", Brăila - 14.10.2018

Cu puțină ?nt?rziere...
Felicitări câștigătorilor....cinste invinsilor!

Felicitări pentru organizare....o locație cocheta....si oameni de calitate!

Va multumesc pentru ospitalitate, voi reveni cu drag cand va mai fi ocazia!

Salutare tuturor, cu mai multa intarziere va scriu si eu la acest turneu ; o sala moderna si cocheta felicitari pentru investitie, e adevarat spatiul lateral a fost c-am mic pentru mine ( cer scuze colegilor pentru trantitul mantinelelor, alta data nu mai fac :) ) dar nu poti avea totul in viata, iar meciurile au fost f. frumoase si utile. Multumim Marcel pentru acest turneu, sa ne vedem sanatosi !

Felicitari organizatorilor, felicitari participantilor si desigur felicitari castigatorilor. Ne-am simtit excelent la acest turneu. Conditiile de concurs au fost foarte bune. Multumesc baietilor din Tulcea care mi-au dat sfaturi care mai de care mai utile pentru a-mi imbunatati jocul.

Am senzația ca ți-au priit sfaturile noastre. Felicitări pentru câștigarea Turneului Campionilor de la Alba Iulia.

Felicitari si tie Iulian pentru clasarea la Turneul Campionilor, mergeam spre casa si urmaream scorurile. Ti-am tinut pumnii.
Da, mi-au priit si am spus la toti ca sfaturile voastre m-au ajutat foarte mult. Cele cateva seturi jucate cu voi chiar au contat. Va multumesc la toti trei si sper sa ne intalnim sanatosi la urmatorul concurs. Si mai am sa-i multumesc lui Robert Wischegg care cu o saptamana inainte, la turneul din 6 octombrie, mi-a oferit de asemenea cateva sfaturi foarte utile. Ma bucur ca particip in Amatur si ca am ocazia sa intalanesc oameni deosebiti, buni amici care iti ofera sfaturi si te ajuta sa progresezi. Una e sa fii autodidact (cum am fost pana acum) si alta e sa-ti dea o mana de ajutor un om cu ochiul format, cu experienta la masa de joc, caruia ii ia doar cateva minute sa-si dea seama ce e cu tine si ce sfaturi sa-ti oferi.

Va multumesc inca o data la toti si consider ca e si meritul vostru ca un titlu, chiar daca la Incepatori, a ajuns pe aceste meleaguri.

P.S. Sa nu creada vreun moment ca i-am uitat, le multumesc desigur si domnului profesor Milea Severin, lui Sorin Socaci si lui Relu Iordaniu principalii mei parteneri de antrenament.

Back
Sus