Felicitari si tie Iulian pentru clasarea la Turneul Campionilor, mergeam spre casa si urmaream scorurile. Ti-am tinut pumnii.
Da, mi-au priit si am spus la toti ca sfaturile voastre m-au ajutat foarte mult. Cele cateva seturi jucate cu voi chiar au contat. Va multumesc la toti trei si sper sa ne intalnim sanatosi la urmatorul concurs. Si mai am sa-i multumesc lui Robert Wischegg care cu o saptamana inainte, la turneul din 6 octombrie, mi-a oferit de asemenea cateva sfaturi foarte utile. Ma bucur ca particip in Amatur si ca am ocazia sa intalanesc oameni deosebiti, buni amici care iti ofera sfaturi si te ajuta sa progresezi. Una e sa fii autodidact (cum am fost pana acum) si alta e sa-ti dea o mana de ajutor un om cu ochiul format, cu experienta la masa de joc, caruia ii ia doar cateva minute sa-si dea seama ce e cu tine si ce sfaturi sa-ti oferi.
Va multumesc inca o data la toti si consider ca e si meritul vostru ca un titlu, chiar daca la Incepatori, a ajuns pe aceste meleaguri.
P.S. Sa nu creada vreun moment ca i-am uitat, le multumesc desigur si domnului profesor Milea Severin, lui Sorin Socaci si lui Relu Iordaniu principalii mei parteneri de antrenament.