AmaTur: Turneu A Curtea de Arges - Simbata 4 aprilie 2026 (8 Cititori)

Buna dimineata,
In prima faza, v-am inscris asa cum ati dorit..la Avansati.....dar avind o medie de 25.3, chiar daca nu ati mai jucat de 3 ani, sunt obligat sa va inscriu la OPEN.

Oricum, dimineata sunt ambele categorii..si Avansati si Open, asa va puteti intilni cu vechii prieteni, si binenteles sa si jucati un tenis la valoarea dvs.
Buna dimineata, pai si media asta nu se reseteaza? ca asa cum am zis nu am ami jucat de 3 ani de zile in Amatur.... nu cred ca mai sunt ce am fost. odata ....

Se reseteaza, in functie de turneele jucate, dar asta nu inseamna ca daca nu ati mai jucat de 3 ani, puteti juca la o categorie inferioara punctajului dvs.

Daca nu mai sunteti ce erati odata (toti patim asa ceva..virsta nu iarta pe nimeni), in urma rezultatelor din urmatoarele turnee, o sa se micsoreze punctajul/ media dvs, si o sa va puteti inscrie la Avansati.

Deocamdata sunteti la OPEN.

Ultimul tau MP este 25.3, care il ai din noiembrie 2023.Este corecta incadrarea la categoria Open.
Deci asa cum am zis, is 3 ani de zile de cand nu am mai jucat in Amatur, eu dupa cate-mi aduc aminte turneele si media se reseteaza dupa 1 an de zile. Eu nu am mai jucat din 2023 deci is aproape 3 ani.... Pe logica dvs daca acum 20 de ani cineva iese campion mondial la 25 ani varsta cand revine sa joace la varsta de 45- 50 de ani el o sa joace tot la titlu. Cat de adevarata poate fii chesti asta?

Daca nu mai sunteti ce erati odata (toti patim asa ceva..virsta nu iarta pe nimeni), in urma rezultatelor din urmatoarele turnee, o sa se micsoreze punctajul/ media dvs, si o sa va puteti inscrie la Avansati.

Deocamdata sunteti la OPEN.
Chestia e ca o sa joc acum, si o sa mai joc poate peste inca 3 ani de zile, daca o sa mai joc.
Postarea a fost unită automat:

Oricum, dimineata sunt ambele categorii..si Avansati si Open, asa va puteti intilni cu vechii prieteni, si binenteles sa si jucati un tenis la valoarea dvs.
Ah acum am vazut, merge si asa... ne vedem prin sala pe acolo.

Ultima editare:

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus