DAN TT regular contributor organizator local Înscris 4 Apr 2010 Mesaje 5.194 Scor reacție 425 Vârstă 51 Locație Dej AmaTur Astăzi la 08:29 #81 Talos Cristian se pune pe lista de asteptare la open dar daca se va tine grupa de avansați va ramane acolo
Talos Cristian se pune pe lista de asteptare la open dar daca se va tine grupa de avansați va ramane acolo
F Florian Arthur newbie boboc Înscris 18 Aug 2026 Mesaje 3 Scor reacție 0 Vârstă 50 Locație Săvădisla, CJ Astăzi la 08:55 #82 Până la urmă ce se întâmplă cu a+h? Se ține? Văd că suntem doar 4 .
DAN TT regular contributor organizator local Înscris 4 Apr 2010 Mesaje 5.194 Scor reacție 425 Vârstă 51 Locație Dej AmaTur Astăzi la 13:07 #83 Florian Arthur a spus: Până la urmă ce se întâmplă cu a+h? Se ține? Văd că suntem doar 4 . Click pentru a extinde... Pina Duminica se mai pot înscrie încă jucatori ..sa mai întâmplat..sambata seara vom sti sigur
Florian Arthur a spus: Până la urmă ce se întâmplă cu a+h? Se ține? Văd că suntem doar 4 . Click pentru a extinde... Pina Duminica se mai pot înscrie încă jucatori ..sa mai întâmplat..sambata seara vom sti sigur
A alexandru111 rookie junior Înscris 21 Apr 2013 Mesaje 141 Scor reacție 32 Vârstă 31 Locație Sighetu Marmației Astăzi la 14:32 #84 Nistor Alexandru - Elite se retrage de pe lista de asteptare. Multumesc pentru intelegere.
D dawei air rookie junior Înscris 7 Noi 2009 Mesaje 158 Scor reacție 49 Vârstă 58 Locație Bistrița Astăzi la 18:30 #85 FlorinBN a spus: Singeorzan Corneliu, Bistrita - elite Click pentru a extinde... multumesc
A Alecu Cristian newbie cadet Înscris 2 Ian 2026 Mesaje 47 Scor reacție 7 Vârstă 59 Locație Târgoviște AmaTur Astăzi la 20:18 #86 Florian Arthur a spus: Până la urmă ce se întâmplă cu a+h? Se ține? Văd că suntem doar 4 . Click pentru a extinde... Va salut! Eu vin chiar și dacă nu se mai ține cu toți. Cine vrea să facă o mișcare cu mine am să fiu acolo. Mulțumesc!
Florian Arthur a spus: Până la urmă ce se întâmplă cu a+h? Se ține? Văd că suntem doar 4 . Click pentru a extinde... Va salut! Eu vin chiar și dacă nu se mai ține cu toți. Cine vrea să facă o mișcare cu mine am să fiu acolo. Mulțumesc!