Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
VISCO a spus:Marketing :!:
kimbao a spus:Mama, ce promt ai fost Visco...am activat cardul, deci am facut TOTUL pentru a putea realiza plata...still ciuciu. Am vazut ca se mai poate plati si prin transfer bancar. Desi am intrebat, nu mi-au raspuns cum fac ei legatura intre comanda pe care vreau sa o fac si transferul de bani. As cumpara de la Dandoy pentru asembling service, otherwise as cumpara din tzara. Asta si ca sugestie pentru cei care afirmau ca nu incurajam comertul intern si rulajul de marfa al autohtonilor. Oferiti servicii dragilor si venim la voi cu cea mai mare placere. Stii cum e, pentru un profan, e ca si cum te-ai duce sa-ti iei un computer, iar vanzatorul ti-ar pune toate cutiile in brate si ar trebui sa te kinui tu acasa sa le pui cap la cap. La fel si cu paletele. O alta intrebare...paletele de la Dandoy...vin gata asamblate, corect....in cazul asta exista siguranta ca produsele sunt noi?
"The real price are 38.50 INCL VAT but you must only pay 31.82 euros
because
you have not to pay the VAT. "