Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
filo a spus:Acum cu introducerea tva-ului ar fi bine sa consultati si alte site-uri de comercianti de produse de tenis de masă mai ales ca Dandoy nu e cel mai ieftin de pe piata si probabil nici cel mai serios (mie au uitat sa-mi trimita un lemn din comanda din decembrie si nici acum nu a venit).
kimbao a spus:Eu sunt foarte multumit de serviciile lor. Mi-au trimis pachetul in 4 zile. S-a afirmat aici ca fetele taiate de ei sunt mai scurte si vor fi probleme la relipire. Nici vorba. Sunt un client multumit.
Te rog sa nu uiti sa ne spui si noua daca a ajuns pana la urma!filo a spus:Se pare ca mi l-au trimis prin martie (cred) dar nu a ajuns nici acum..............mai astept.........amu ziceau ca imi trimit altul............numai sa am rabdare............mai astept...................numai sa imi trimita tot din ala................mai astept.................daca a ajunge...........