Am o stire bomba, care ar fi meritat un thread separat dar cei care sunt cu adevarat pasionati si citesc toate threadurile, vor gasi cu siguranta aceasta informatie aici!
Se pare ca pe site-ul Dandoy preturile nu sunt la fel pt. toata lumea. Am descoperit acest fapt, discutand cu prietenul meu Sfinxu la telefon si constatand cu stupoare ca preturile afisate pe computerele noastre in acelasi timp, nu corespund. Exemplu: La mine Butterfly Kreanga Carbon 135 Euro, La el 111.98 Euro. La mine Andro Plasma 380 si 430 erau 35 Euro sec, la el 24.01 Euro reduse cu 17% de la 29.90 Euro chipurile!!!
La mine Plasma 470 era singura cu reducere ( 29.90 de la 35 Euro), la el aceasi fata 24.59 Euro, redusa de la 29.90. Lista poate continua la infinit. Mentionez ca am dat refresh de mai multe ori, am si restartat computerul, data din josul paginii era corecta, asa ca nu am ideie ce se intampla.
Eu am la Dandoy peste zece comenzi si va asigur ca daca am cumparat Andro Plasma si acolo scria 35 Euro, atat am platit! Aviz celor interesati! :idea: