eu sunt inmpotriva organizarii acestui turneu in data de 29, deoarece pentru cei care vin din bucuresti de exemplu le va fi mult mai greu la intoarcere! deoarece turneul se va tine dumica, se va termina probabil pe la ora 18-19 (sunt 2 turnee unul de dublu si unul pe echipe), participantii vor vrea sa participe la amandoua, in concluzie nu se vor putea desfasura in paralel! Daca aceste turnee se vor termina la ora asa de tarzie, cei care vin de departe nu vor avea cum sa se intoarca acasa in acea zi ( drumul durang cel putin 5 ore) si astfel va fi foarte obositor! Propun sa se mentina data de 28.10 pentru organizarea turneelor!! In cazul modificarii acestuia in data de 29.10, eu cred ca va fi o participare foarte scazuta, cel putin din partea celor care stau departe, deoarece nu pot veni deoarece se duc la "munci"!
P.S. Cine este acel Lupescu Sorin, care spune ca e de acord sa se tina pe 29?? El are drept de participare?? E primul lui mesaj pe acest forum, si in concluzie nu cred ca a mai participat la vreun turneu AMATOUR!