Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
In primul rand pt. pt. technologia de lipire, materialul compozit (carbon, zylon, arylat,...) +adezivul care 3\4 ori mai scump decat celelalte adeziva, dar oricum si dupa parerea mea preturile sunt nejustificat de mare mai ales la anumite firme -stim de care..
lemnele chinezesti, care contin carbon si asa mai departe, sunt mult mai ieftine, cred ca ei folosesc adeziv mult mai ieftin, nu stiu si calitativ cat de bune sunt (am cam indoiel)...
Corect!...probabil un rol aici il are si cererea...cei ce folosesc lemne defensive is mult mai putini...
Trebuie sa propunem sa trimite cateva exemplare...in spatiu, astronauti sa le testeze acolodaca ne uitam la stiga, in fiecare an observam ca "tehnologiile" lor sunt cel putin la nivelul NASA!
probabil un rol aici il are si cererea...cei ce folosesc lemne defensive is mult mai putini...
Nu comparati materialele chinezesti cu materialele europene,ex:fetele europene nu sunt lipicioase,dar cele chinezesti sunt.Materialele chinezesti sunt mai ieftine datorita reclamei proaste facute de oameni si la imbracaminte si incaltaminte,ex:adidasi nike made in China nu se compara cu adidasi nike made in Vietnam si cand lumea aude de chinezarii se gandesc la ceva rau.Deci la tenis de masă este cu totul altceva!Stima.In primul rand pt. pt. technologia de lipire, materialul compozit (carbon, zylon, arylat,...) +adezivul care 3\4 ori mai scump decat celelalte adeziva, dar oricum si dupa parerea mea preturile sunt nejustificat de mare mai ales la anumite firme -stim de care..
lemnele chinezesti, care contin carbon si asa mai departe, sunt mult mai ieftine, cred ca ei folosesc adeziv mult mai ieftin, nu stiu si calitativ cat de bune sunt (am cam indoiel)...
Eu unul condamn materialele china pentru inconsecventa.Nu comparati materialele chinezesti cu materialele europene,ex:fetele europene nu sunt lipicioase,dar cele chinezesti sunt.Materialele chinezesti sunt mai ieftine datorita reclamei proaste facute de oameni si la imbracaminte si incaltaminte,ex:adidasi nike made in China nu se compara cu adidasi nike made in Vietnam si cand lumea aude de chinezarii se gandesc la ceva rau.Deci la tenis de masă este cu totul altceva!Stima.
Nu comparati materialele chinezesti cu materialele europene,ex:fetele europene nu sunt lipicioase,dar cele chinezesti sunt.Materialele chinezesti sunt mai ieftine datorita reclamei proaste facute de oameni si la imbracaminte si incaltaminte,ex:adidasi nike made in China nu se compara cu adidasi nike made in Vietnam si cand lumea aude de chinezarii se gandesc la ceva rau.Deci la tenis de masă este cu totul altceva!Stima.
vezi filmul "operatiunea monstrul",ai gasi o explicatie de ce oamenii isi doresc lucruri de calitate si cu o anumita marca.De ce sunt preturile mari? Ganditi-va cu ce joaca majoritatea jucatorilor de talie mondiala, nu cu lemne ofensive? Noi credem ca daca jucam cu lemnul lui X o sa jucam ca el si daca vrem lemnul lui X platim juma de salariu...la fel si cu imbracamintea, daca scrie Y pe spatele meu sunt mai aproape de profesionisti, deci vezi Doamne mai aprope de nivelul lor de joc... daca vreau asta platesc si cum sunt multi care fac asta producatorul umfla pretul!
complex raspuns time....dar vorbind strict de tenis de masă....si privind raportul de pret calitate la produsele chinezesti.....sunt f bune....tineti cont si de faptul ca noi romanii avem salarii de kkt,si cei care avem echipamente scumpe in tenisul de masa ori isi permit pt ca sunt persoane mai in varsta realizate deja....ori sunt muncitori care au strans cureau pe undeva,dar tinetetul nostru cei sub 18 ani care nu au parintii instariti cu ce isi cumpara ei echipamente japoneze sau europene??