AmaTur: Turneu A de la Oradea - 20-21.05.2006

pingpong a spus:
filo pe zi ce trece ma uimesti tot mai mult,felicitari din tot sufletul

Nu ma lauda atata ca n-am murit, ci mai bine mi-ai face o vizita la concursul asta de la Oradea. Cu ce sa te ispitesc ca sa fie irezistibil?

filo a spus:
sau asta http://www.casa.porojan.go.ro/pgid5_site_RO.html
e 500 de mii pe noapte camera dubla, cred ca e ieftin ca braga. Cu transportul ne descurcam.

Mi place... :lol: :lol: :lol:

Merci. Sunt mai linistit acum. Filo, stiu ca esti o gazda ireprosabila, dar de tocmai de aceea te-am batut din timp la cap cu amanuntele astea organizatorice ca sa fii si tu mai linistit la concurs. Sa nu-ti stea gandul la alte probleme si sa poti da din tine totul in fata mesei de tenis. Sper ca ti-a trecut si spatele intre timp. :wink:

cu spatele sunt cam la fel adica ma tot chinuie..........

In legatura cu organizarea turneului( inca modificabila):

Avem 6 mese la dispozitie deci vor fi 6 grupe indiferent de numarul de jucatori. In grupe se va juca 2din3. Din aceste grupe se vor califica primii 3 care vor intra in 3 grupe finale (tot 2din3) cu rezultatele din grupele initiale. Din aceste grupe finale se vor califica primii 2 care vor intra in semifinale(3din5) iar cei 3 invingatori vor juca fiecare cu fiecare(3din5).

deci la 60 de jucatori invingatorul va juca 12 meciuri (2din3) (9 meciuri in grupa initiala+3 in grupa finala ) +3 meciuri (3din5)

Capii de serie vor fi stabiliti dupa criterii care tin de:
punctajele A+B (cine are)
punctajele B
valoarea jucatorilor

deci capi de serie nr1 vor fi primii 6 jucatori din clasament(A+B)
apoi primii 6 jucatori fara turnee A(numaiB)
apoi urmatorii 6 din circuit (A+B)
apoi cei mai buni 6 fara turnee jucate in circuit
dupa aceea jucatorii vor fi inscrisi in ordinea punctajului din circuit

adytzu a spus:
filo a spus:
sau asta http://www.casa.porojan.go.ro/pgid5_site_RO.html
e 500 de mii pe noapte camera dubla, cred ca e ieftin ca braga. Cu transportul ne descurcam.
Mi place... :lol: :lol: :lol:
Merci. Sunt mai linistit acum. Filo, stiu ca esti o gazda ireprosabila, dar de tocmai de aceea te-am batut din timp la cap cu amanuntele astea organizatorice ca sa fii si tu mai linistit la concurs. Sa nu-ti stea gandul la alte probleme si sa poti da din tine totul in fata mesei de tenis. Sper ca ti-a trecut si spatele intre timp. :wink:
Adytzu , daca e ceva problema cu cazarea, m-am interesat si eu. L-am intrebat pe un coleg care are vila in Baile 1 Mai. intre 600-700 de mii . conditiile cred ca sunt rezonabile. mi-a spus ca pretul include si mic-dejun si cina.

Nu ma lauda atata ca n-am murit, ci mai bine mi-ai face o vizita la concursul asta de la Oradea. Cu ce sa te ispitesc ca sa fie irezistibil?M-ar tenta sa vin foarte mult dar din pacate e etapa in divizia A

Va salut baieti,

Cica sunt din Cluj. Vreau sa vin si eu la Oradea, dar nu imi este foarte clar daca concursul se va tine pe durata a doua zile sau numai a uneia...

Se pare ca in randul clujenilor exista putina confuzie legat de acest subiect...

Puteti sa ne lamuriti???

Multumesc,

Cica

Intentionez sa fac turneul de la Oradea pe parcursul a 2 zile in 20 si 21 mai (sambata si duminica) cu 60-100 de participanti, grupele se joaca sambata iar grupele finale si grupele secundare duminica.
Astept sugestii si inscrieri (posibil sa pot face rost de ceva cazare ieftina)

Turneul va tine 2 zile pentru cei care ajung in fazele superioare ale turneului, adica semifinale, finala etc, si va tine o zi pentru cei care nu ajung in fazele astea, in sensul ca ei nu vor mai putea juca oficial in turneu,dar asta NU inseamna ca nu pot sa participe pana la sfarsit ca si spectatori,privitori,suporteri pentru cei ramasi in competitie

daca gresesc va rog sa ma corectati

Pai asa o sa fie o mica problema cu transportul, pentru ca noi am inchiriat un microbuz dus-intors si trebuie sa ne intoarcem sambata. :( Ma refer la cei din Cluj si Campia.

Hades a spus:
Pai asa o sa fie o mica problema cu transportul, pentru ca noi am inchiriat un microbuz dus-intors si trebuie sa ne intoarcem sambata. :( Ma refer la cei din Cluj si Campia.

Vorbiti cu Filo.El e organizatorul,sa vedeti cum se poate rezolva problema asta.
In mod normal toata lumea ar vrea sa se termine turneul intr-o singura zi.

eu asa stiu ca ,concursul se va tine pe durata unei singure zi( si mai mult ca sigur ca asa va fi ) fazele superioare ale turneului se vor desfasura dupa amiaza.

luk a spus:
Intentionez sa fac turneul de la Oradea pe parcursul a 2 zile in 20 si 21 mai (sambata si duminica) cu 60-100 de participanti, grupele se joaca sambata iar grupele finale si grupele secundare duminica.
Astept sugestii si inscrieri (posibil sa pot face rost de ceva cazare ieftina)
Turneul va tine 2 zile pentru cei care ajung in fazele superioare ale turneului, adica semifinale, finala etc, si va tine o zi pentru cei care nu ajung in fazele astea, in sensul ca ei nu vor mai putea juca oficial in turneu,dar asta NU inseamna ca nu pot sa participe pana la sfarsit ca si spectatori,privitori,suporteri pentru cei ramasi in competitie
daca gresesc va rog sa ma corectati
turneul va fi doar o singura zi ca asa au vrut cei care vin de mai departe.

emil a spus:
eu asa stiu ca ,concursul se va tine pe durata unei singure zi( si mai mult ca sigur ca asa va fi ) fazele superioare ale turneului se vor desfasura dupa amiaza.
Salut, baieti,
Propunerea de a tine concursul doua zile nu a trecut la vot, pentru ca suntem multi participanti care, indiferent de locul ocupat, trebuie sa ne intoarcem duminica acasa, asa ca trebuie sa ne multumim cu o singura zi de sambata de concurs.
Sunt sigur ca Filo va calcula nr de meciuri in asa fel incat sa vedem finala la o ora rezonabila, macar pe la 8, in asa fel incat sa putem bea si o bere dupa concurs, cei care mai pot, desigur! Ce ziceti?
Eu zic ca ca berea dupa concurs face cat tot concursul!
Dragi clujeni, sa mergem cu totii la o bere pe malul Crisului si cine nu se mai poate intoarce in Cluj joaca si duminica!

salve

salve

fratiilor vine jud.cluj cu ce mai tare garnitura ce are la moment.sintem vreo 9-10 o sa fie tare concursul de la Oradea.Sper sa fie niste meciuri frumoase si tari.Ne vedem simbata UUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

salve

salve

fratiilor vine jud.cluj cu cea mai tare garnitura ce are la moment.sintem vreo 9-10 o sa fie tare concursul de la Oradea.Sper sa fie niste meciuri frumoase si tari.Ne vedem simbata UUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

salve

salve

fratiilor vine jud.cluj cu ce-a mai tare garnitura ce are la moment.sintem vreo 9-10 o sa fie tare concursul de la Oradea.Sper sa fie niste meciuri frumoase si tari.Ne vedem simbata UUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
haideti fratiilor sa ne frigem la un mic si la o BERE

Este prea tarziu pentru a ma inscrie la concurs?? :D Ce ziceti? Ma primiti si pe mine? Tare as vrea sa fac niste meciuri cu persoanele cu care nu am apucat sa joc pana acum!

P.S. As dori sa mai inscriu inca o persoana! Pe Dan2! Inca o data va intreb daca ne primiti si pe noi :P

recomand organizatorilor ca la intrebarea lui Bebe sa raspunda negativ dar numai dupa ce va ajunge acolo :) :) :)

evident este o gluma

Bebe daca faci Bucureștiul de ras ...

Back
Sus