Comanluci, trebuia sa "ma citezi" sa vada oamenii ce am scris eu exact, nu ce ai inteles tu. Desi am pretentia ca ma exprim destul de explicit, iata ca nu intotdeauna ma pot face si inteles. Sa clarificam putin:
O paleta, de gata sau cu fețe amovibile, devine "un instrument" in mana unui jucator priceput. Cea mai buna paleta este cea care ti se potriveste tie, nu cea mai scumpa sau cea dintr-o anumita categorie.
Controlul nu-i al lemnului sau al fețelor, ci al jucatorului.
Daca te refereai la faptul ca am dat un Timo Boll Platin + unui prieten care joaca foarte bine cu ea, atunci DA, asta este un fapt!
Nu o recomand insa incepatorilor, celor care joaca foarte rar sau celor care nu au intotdeauna conditii de joc propice, asa cum nu am eu. De altfel, mi-e teama sa recomand chiar si o categorie cuiva pe care nu-l cunosc deloc.
In ceea ce spune Filo mai sus, are dreptate, dar numai privind din perspectiva jocului sau. El uita ca s-ar putea ca "nevoile" tale sa fie in alte directii decat ale domniei sale (sau ale altora). Sau poate el te cunoaste si stie ce tip de joc practici.Fetzele antipower sau antispin sunt mai putin rapide si respectiv mai putin aderente decat multe din paletele de gata din supermagazine. Si totusi ele se adreseaza cuiva, nu-i asa? Eu am o mica teorie, pe care nu o impun nimanui dar rog pe oricine sa-mi confirme daca am sau nu dreptate:
Indiferent de temperamentul sau tipul de joc al unui jucator incepator, acesta nu are inca abilitatile necesare pt a putea manevra corespunzator un echpament ultraofensiv (OFF+). De aceea este recomandabil celor care fac parte din aceasta categorie sa fie moderati si sa incerce echipament din gama allround (ALL), dinspre care poate migra in sus (OFF) sau in jos (DEF), la nevoie.
Revenind, daca tu simti nevoia de viteza sau aderenta mai mare, atunci urmeaza ideia lui Filo si cumpara lemn si fețe cu viteza, respectiv aderenta "mai mare", pe care nu-i nevoie sa le relipesti des sau aproape deloc. Eu personal nici nu ma simt prea bine cu fețele proaspat lipite ci de abea dupa ce trece efectul adezivului. Sper ca am fost de folos. Salutari tuturor :?: