ÎNCHIS De vanzare multe ierburi...

• Autor subiect Autor subiect laky
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

laky

senior
Scor reacție
60
Vârstă
64
Locație
Miercurea Ciuc
De vanzare urmatoarele ierburi:
TSP Curl Cactus negru la grosimea OX, 0,5;1;1,5 mm si rosu la grosimea 0,5;1;1,5 mm
TSP Curl Combi negru, rosu la grosimea OX,0,5;1;1,5 mm
Fetele sunt sigilate si vor sosi din Germania saptamana viitoare. Cate bucati sunt din fiecare, voi sti doar dupa ce soseste pachetul. Pretul este de 70 lei/buc cu transport prin posta romana, pentru oricare din ele.
OBSERVATIE: Aceste fete nu se mai regasesc pe lista ITTF in vigoare!
Au sosit intre timp fetele de mai sus.
Despre cele observate, jucand cu aceste fete, puteti citi aici. si aici

STOC ACTUAL-Pret actual 60 lei/buc cu plata in cont si transport inclus cu posta romana sau 68 lei/buc cu plata ramburs prin posta romana.
Cactus OX, rosu 14 buc
negru 17 buc
Cactus 0.5 mm negru 4 buc
Cactus 1mm; rosu 3 buc,
negru 3 buc
Cactus 1,5mm; rosu 4 buc,
negru 5 buc
Combi OX; rosu 16 buc
negru 23 buc
Combi 0.5 mm negru 2 buc
Combi 1mm, negru 3 buc
Combi 1,5mm; negru 3 buc

Ultima editare:
Ierburi Ox nu aveti ? si daca aveti la ce pret?
- - - Actualizat - - -
Scuze nu am citit bn anuntul!

S-ar putea sa aibe nevoie un coleg de al meu de la Vatra Dornei de o iarba ca al lui s-a distrus incet incet , revin cu un MP

Astept in continuare si cu rabdare si pe colegul de la Vatra Dornei si pe alti confrati. Iarba rea nu piere:twisted:...

eu am cumparat un cactus ox si vreau sa spun ca eu joc cu dr n inferno , si dupa ce am dat cu cactus colegii din sala nici nu au stiut ca am schimbat iarba si ziceau ca acum vine si mai urat din ea si ca am avansat ,dar eu jucam de fapt cu cactusul nu cu inferno !!
e buna la chop blok si daca mingea este peste fileu poti si ataca cu ea are parca si putin spin deci incurca destul de tare !

Salut! Vad ca stii multe despre ierburi, as avea si eu o intrebare, poate ma poti ajuta, care iarba ar fi cea mai apropiata ca si caracteristici cu SB si totusi sa fie pe lista fetelor autorizate de la ittf?

Salut am ridicat coletul cu TSP Curl Combi rosu 1,5 mm totul ok in tipla. Ms

Se pare ca nu s-a prea grabit posta romana daca a ajuns numai ieri. Mult succes in continuare...

Nu stiu cind au ajuns doar ca eu am ajuns numai vineri in cluj, si se pare ca m-am c-am inselat ca am cerut burete asa gros , trebuia max 1,0 nu mai gros

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus