AmaTur: Turneu B Dej - 27.10.2018

duminica începând cu ora 10 vom face un turneu b pt icepatori si copii cine doreste se poate inscrie pe un alt topic pe care al va deschide florin !!

La cat la-ti tot frecat turneul asta de la Dej putea-ti sa-l faceti turneu A daca tot l-ati intins pe doua zile,oricum a-ti stricat planurile multor participanti care din aceasta cauza nu vor putea participa la turneul campionilor ,poate chiar si eu o sa fiu in aceasta situatie....

e greu cu sala aia si cu dl antrenor daca era dupa mine era altceva !!

Ai imbatat lumea de cap,de o luna de zile a aparut in calendar ca turneu A , multi si-au facut diferite planuri pt.turneul final ,si apoi a aparut ca turneu B,care pe uni ii dezavantajeaza, inclusiv pe mine....Ex. eu daca particip trebuie sa apar 17 pct.deci trebuie sa ajung pana in finala,daca prind o zii proasta si pierd vreo 4-5 puncte risc sa nu mai prind loc la turneul final unde deja mi-am rezervat camera pt. doua zile ,asa ca va pup din mers si ma retrag, impreuna cu colegii mei din NASAUD....Daca era turneu A aveam sansa sa mai urc putin in clasament si sa-mi creasca MP, si unul din Nasaudeni sa ajunga campion judetean la incepatori ,si sa participe la turneul final(ca si-ar fi dorit din toata inima),dar asta este....gandeste de doua ori inainte,si nu mai imbata lumea de cap(sau,probabil,.. nu te mai lasa influentat de sefii astia din amatur)....oricum eu va iubesc, si o sa particip la DEJ ori de cate ori o sa apara ocazia...Daca l-ai programat A pai A sa fieeeeee, ca B uri, fac astia in toata tara ca sa mai creasca in clasament,(care nu au grila completa) dar tot degeaba, sau altii participa la B. uri ca sa ajunga campioni judeteni...asta este...fiecare cu sansa lui..BAFTA SI SUCCES IN CONTINUARE !!!!!!

Ai imbatat lumea de cap,de o luna de zile a aparut in calendar ca turneu A , multi si-au facut diferite planuri pt.turneul final ,si apoi a aparut ca turneu B,care pe uni ii dezavantajeaza, inclusiv pe mine....Ex. eu daca particip trebuie sa apar 17 pct.deci trebuie sa ajung pana in finala,daca prind o zii proasta si pierd vreo 4-5 puncte risc sa nu mai prind loc la turneul final unde deja mi-am rezervat camera pt. doua zile ,asa ca va pup din mers si ma retrag, impreuna cu colegii mei din NASAUD....Daca era turneu A aveam sansa sa mai urc putin in clasament si sa-mi creasca MP, si unul din Nasaudeni sa ajunga campion judetean la incepatori ,si sa participe la turneul final(ca si-ar fi dorit din toata inima),dar asta este....gandeste de doua ori inainte,si nu mai imbata lumea de cap(sau,probabil,.. nu te mai lasa influentat de sefii astia din amatur)....oricum eu va iubesc, si o sa particip la DEJ ori de cate ori o sa apara ocazia...Daca l-ai programat A pai A sa fieeeeee, ca B uri, fac astia in toata tara ca sa mai creasca in clasament,(care nu au grila completa) dar tot degeaba, sau altii participa la B. uri ca sa ajunga campioni judeteni...asta este...fiecare cu sansa lui..BAFTA SI SUCCES IN CONTINUARE !!!!!!
Poate n'ai citit cu atentie!... http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?p=441343

Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk

nea tibi ia incearca dumneata sa organizezi un concurs sa vezi cum e când ti s promite ca sala va fi libera cu o saptamana mai devreme dai anuntul pe forum si dupa 3 -4 zile ti se spune ca de fapt sala nu mai este libera!!? ce puteam face? desi am incercat pe la alte sali sa facem nu sau potrivit ! deci asa ca lam anulat ,dar am dorit totusi sa facem un turneu la dej ! imi pare rau ca tiam stricat eu planurile !! succes la tf!!

nu tea pus nimeni sa te inscrii la dej puteai sa alegi alt concurs din tara care sa te avantajeze sunt concursuri A IN TOATE COOLTURILE TARII !!

Cred ca Tibi a citit corect doar ca Florin specificase ca va posta sambata noul turneu B si l-a postat vineri seara, Tibi nu a mai prins loc din cauza asta si de aici supararea. Face si Danut ce poate in conditiile care le are la dispozitie. ��

Eu nu sunt suparat ca nu am prins loc , sunt suparat de ce s-a schimbat din turneu A in turneu B. Nu se putea face turneu A pe 10 mese??? ,poate nu cunosc eu bine regulamentul ,si atunci scuzele de rigoare....Plus de asta Adisorul are dreptate s-a postat vineri seara pt.cei de-ai casei si sambata dimineata au vazut si fraierii, dar asta este,,,,,oricum la turneu B nu participam si daca prindeam loc. Bafta tuturor!!!!!!!!

Danut,nu te mai lasa influentat de sefii astia din amatur,mai impuneti si tu punctele de vedere....ca nu vine nimeni sa te ajute la ceaon ,si nici sa-ti faca cate o sponsorizare...

de fapt tu nu ai inteles situatia de la dej !! nu are treaba cu sefii amatour ci pur si simplu de un antrenor de dansuri care ne-a incurcat cu sala !!

Back
Sus