Fulop Attila ko la apendicita acum am iesit din opeatie .Pe data viitore,bafta tuturor!!
Sa te faci bine borat,pacat ca nu putem bea o palinca la Alba Iulia....
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Fulop Attila ko la apendicita acum am iesit din opeatie .Pe data viitore,bafta tuturor!!
duminica începând cu ora 10 vom face un turneu b pt icepatori si copii cine doreste se poate inscrie pe un alt topic pe care al va deschide florin !!
La Alba barat prezent!!
e greu cu sala aia si cu dl antrenor daca era dupa mine era altceva !!
Poate n'ai citit cu atentie!... http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?p=441343Ai imbatat lumea de cap,de o luna de zile a aparut in calendar ca turneu A , multi si-au facut diferite planuri pt.turneul final ,si apoi a aparut ca turneu B,care pe uni ii dezavantajeaza, inclusiv pe mine....Ex. eu daca particip trebuie sa apar 17 pct.deci trebuie sa ajung pana in finala,daca prind o zii proasta si pierd vreo 4-5 puncte risc sa nu mai prind loc la turneul final unde deja mi-am rezervat camera pt. doua zile ,asa ca va pup din mers si ma retrag, impreuna cu colegii mei din NASAUD....Daca era turneu A aveam sansa sa mai urc putin in clasament si sa-mi creasca MP, si unul din Nasaudeni sa ajunga campion judetean la incepatori ,si sa participe la turneul final(ca si-ar fi dorit din toata inima),dar asta este....gandeste de doua ori inainte,si nu mai imbata lumea de cap(sau,probabil,.. nu te mai lasa influentat de sefii astia din amatur)....oricum eu va iubesc, si o sa particip la DEJ ori de cate ori o sa apara ocazia...Daca l-ai programat A pai A sa fieeeeee, ca B uri, fac astia in toata tara ca sa mai creasca in clasament,(care nu au grila completa) dar tot degeaba, sau altii participa la B. uri ca sa ajunga campioni judeteni...asta este...fiecare cu sansa lui..BAFTA SI SUCCES IN CONTINUARE !!!!!!
Poate n'ai citit cu atentie!... http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?p=441343
Trimis de pe al meu SM-G390F folosind Tapatalk
Ai imbatat lumea de cap,de o luna de zile a aparut in calendar ca turneu A , multi si-au facut diferite planuri pt.turneul final ,si apoi a aparut ca turneu B,care pe uni ii dezavantajeaza, inclusiv pe mine....Ex. eu daca particip trebuie sa apar 17 pct.deci trebuie sa ajung pana in finala,daca prind o zii proasta si pierd vreo 4-5 puncte risc sa nu mai prind loc la turneul final unde deja mi-am rezervat camera pt. doua zile ,asa ca va pup din mers si ma retrag, impreuna cu colegii mei din NASAUD....Daca era turneu A aveam sansa sa mai urc putin in clasament si sa-mi creasca MP, si unul din Nasaudeni sa ajunga campion judetean la incepatori ,si sa participe la turneul final(ca si-ar fi dorit din toata inima),dar asta este....gandeste de doua ori inainte,si nu mai imbata lumea de cap(sau,probabil,.. nu te mai lasa influentat de sefii astia din amatur)....oricum eu va iubesc, si o sa particip la DEJ ori de cate ori o sa apara ocazia...Daca l-ai programat A pai A sa fieeeeee, ca B uri, fac astia in toata tara ca sa mai creasca in clasament,(care nu au grila completa) dar tot degeaba, sau altii participa la B. uri ca sa ajunga campioni judeteni...asta este...fiecare cu sansa lui..BAFTA SI SUCCES IN CONTINUARE !!!!!!
Cred ca Tibi a citit corect doar ca Florin specificase ca va posta sambata noul turneu B si l-a postat vineri seara, Tibi nu a mai prins loc din cauza asta si de aici supararea. Face si Danut ce poate in conditiile care le are la dispozitie. ��
nu tea pus nimeni sa te inscrii la dej puteai sa alegi alt concurs din tara care sa te avantajeze sunt concursuri A IN TOATE COOLTURILE TARII !!
Poate n'ai citit cu atentie!... http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?p=441343
Face si Danut ce poate in conditiile care le are la dispozitie. ��
Danut,nu te mai lasa influentat de sefii astia din amatur,mai impuneti si tu punctele de vedere....ca nu vine nimeni sa te ajute la ceaon ,si nici sa-ti faca cate o sponsorizare...