AmaTur: Turneu A "Delta Dunării", Tulcea - 12.08.2017

- TURNEUL "A" DELTA DUNARII 12 AUG 2017

- A fost un Turneu de 'Exceptie" care merita Multe Laude - Multe Felicitari si de care se poate vorbi numai la "Superlativ"

- FELICITARI CASTIGATORILOR DE LA AMBELE CATEGORII
👏 👏 👏
- Meritati sa va bucurati de Cupele si Diplomele primite pentru ca 'Toti le-au Dorit - Toti au facut eforturi mari pentru a le castiga " Dar numai voi ati Reusit"
👍
- Cu siguranta ca asta este diferenta dintre "Ati Dori" si "A Reusi"

- Gazdele primitoare Manea Mihaita si Iulian Gherasim au fost de "Exceptie" si au reusit sa organizeze acest Turneu Cum nu se putea mai Bine"
👏 👏
- Este o mare Bucurie sa se poata constata ca la Tulcea in jurul unor jucatori pasionati de Tenis se formeaza un adevarat "Colectiv" care reuseste impreuna sa "Puna Tulcea pe harta Amaturului Romanesc" si ca Nivel Tehnic si ca Putere de Organizare

- Ii Salut pe Fiecare in Parte cu Mare Drag si ma bucur ca ne-am regasit cu totii. A fost o zi de Sarbatoare in Amatur Superba

- In mod Deosebit vreau sa-i multumesc lui Vlase pentru cuburile de Gheata... Au facut Minuni...

- SA NE VEDEM SANATOSI LA URMATOARELE TURNEE 👋

Multumim pentru cuvintele frumoase si fotografiile facute!
Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele turnee!

Dragilor a fost o mare placere sa joc din nou alaturi de voi in acest frumos circuit !
Cu o febra musculara cum de mult nu am mai avut (nici nu am mai jucat de ceva timp :)) vreau sa va multumesc si sa va marturiresc ca m-am simtit super.

Multumesc organizatorilor Manea Mihaita si Iulian Gherasim pentru invitatie si voua tuturor pentru timpul petrecut in sala.

Felicitari castigatorilor cinste invinsilor !

Sa ne revedem sanatosi !

Multumim George pentru ca ai acceptat invitatia noastra si mai ales pentru ca ai fost cu noi si la joc!
Daca nu ai altceva programat pentru 02 septembrie te asteptam si la A+
Multumim si domnului Sterea Viorel pentru meciul demonstrativ facut cu Durdun George. A fost o reala placere sa va vedem si pe dumneavoastra la masa de joc!

S-a găsit un tricou 👕 adidas, un prosop rosu mare și un telefon în sala.
Cu telefonul am rezolvat, azi va pleca spre proprietar; cine a uitat celelalte lucruri sa ne anunțe.

Iuli cred ca am identificat propietarul tricoului despre care vorbeai in postul de mai sus, asta dupa vizionarea pozelor de la concurs.

Back
Sus