ÎNCHIS Deocamdata ,nu vand si nu cumpar nimic!!Dar...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

GigiC

senior
Scor reacție
61
Vârstă
65
Locație
Iași
...apreciez ca domnul George Lica a inchis topicul !! Cumva ,victoria mea !Drept consecinta ,am expediat prin Posta Romana ,un cauciuc patrat TIBHAR Evolution FX-P ,2,1 red la Eforie Nord ,considerand ca MX-P este cumva neadecvat profilului sau de joc...Aici este victoria sa!Al dreacu'oltean! Ha-ha-ha...

...as spune ca intelepciunea a invins orgoliul.
Si eu apreciez faptul ca "navalnicul moldovean" a reusit sa se tempereze si sa actioneze/sa se exprime intr-o maniera civilizata si camaradereasca.
Confirm primirea fetei patrate FX-P la inceputul acestei luni si pe deasupra, astazi m-am pomenit in cutia postala si cu o fata taiata dar in stare impecabila, MX-P, modelul cu care obisnuiesc sa joc in prezent pe forhand - "cadou de Pasti", dupa cum mi s-a exprimat nea Gigi...
Ce pot sa mai spun acum, (pe langa " multumesc") ??
El m-a etichetat ,,al dreacu, oltean''... eu l-as cataloga, ,,al naibii moldovean" ... o figura de om !! :)

Acum poti sa-i faci o reducere substantiala(si mie da...😁?) la cazare ca sa-l aduci la tine si sa jucati niste meciuri. Vede si omu afacerea ta olteneasca, se bronzeaza, chestii socoteli.

Trimis de pe al meu Onyx_QS folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus