Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Merci Florine!Parerea ta chiar ma interesa.Nu o sa depasesc cele 6 luni pt k etapa de la Slatina este singura la care voi participa dupa care revin si raman in Amatur.FlorinBN a spus:OK si din partea mea, daca vrea sa joace, numai sa nu depaseasca cele 6 luni.
Bafta!
Asa de curiozitate, Slatina este deja calificata sau depinde tot de meciul asta?
Merci bestie "mica"! :lol:costy7904 a spus:Mult succes ''bestie''!![]()
![]()
![]()
Multumesc pt aceste cuvinte frumoase,iar la Curtea de Argeș cu siguranta k voi fi prezenta!Vali Suta a spus:Desi nu fac parte din "sfatul marilor Amatur",o sustin pe Luminita,si asteptam prezenta ei (multi dintre noi,cred eu), nu numai la turneul A din Curtea de Argeș pe 27 iunie(unde am sa fiu gazda),ci la orice turneul A, B,C,etc, in Amatur, sa fie prezenta asa cum ne-a obisnuit,indiferent de ce rezultat si conotatie va obtine ca si jucatoare "omologata" ori ba !
Succes Luminita !
Acest domn Arnautu este chiar acel personaj cu care Ciprian a avut ceva discutii si in care respectivul spunea ca turneele Amatur nu sunt sport?Luminita a spus:Aaaa.....Arnautu...sigur k il stiu,nu stiam insa k i se spune "taranu" :lol: ...cu siguranta am sa fac tot posibilul sa il bat la el acasa :mrgreen:lica a spus:Nu stii cine este taranu?!?ai facut ceva tenis de masă si pe vreamea cind era el in locul lui Filimon la centru..Arnautu.......el este Taranu
Sigur k am sa revin in Amatur...nu joc decat la aceasta etapa,dupa care am mai spus,revin si raman in Amatur,nu am cum sa renunt!Phaeninho a spus:Adica sa nu mai participe Luminitza in AmaTUR...nu nu nu nu...Poate sa joace unde o vrea numai sa revina in amatur
![]()
La ce folos când ajungi pân? la Bistrița ?i nu vrei sa joci ?!?...Luminita a spus:Va pun in tema cu ultimele modificari privind aceasta ``derogare``: Avand in vedere ca echipa care punea probleme Iasului pt promovarea in Superliga si anume Targu Mureș nu va mai veni cu fetele bune, ci cu niste fetite mici, se pare k Iasul nu mai are nevoie de serviciile mele pentru aceasta etapa, dorind sa ma aiba in Superliga pe viitor. Tin sa va multumesc pentru sprijinul si incurajarile acordate, si in acelasi timp sa va linistesc in privinta unui aspect: ''VOI RAMANE IN AMATUR!''