Despre Topspin

Re: Despre Topspin

muvicr9 a spus:
Visco, multumesc frumos pt. sfat dar de consiliat are cine sa ma consilieze. Fara sa-l laud dar invat in fiecare zi de la un fost campion, si acela e tata.
Am inteles. Promit ca nu se mai repeta. In acest caz tatal tau te va invata sigur cum sa-i faci pereche topspinului tau minunat.
:D

el s-a nascut in 68' si a castigat pentru prima oara campionatul pe bucuresti la juniori pe cand avea 14 ani. a mai participat si anul urmator insa nu a mai iesit campion. a luat apoi o pauza de vreo 4 ani si a inceput sa se antreneze in fiecare zi neincetat. a implinit 19 ani si a decis sa participe intr-un turneu de amatori cu o super paleta meteor imi povestea el... si cu mingi double circle sau ceva de genu'...a ajuns panain finala, a castigat si asta a fost...de atunci joaca doar ocazional. intelegeti acum??? si , Visco imi retrag cuvintele... sunt foarte sigur ca am multe de invatat de la tine... sincer daca as avea timp as veni la idm sa-mi arati cate ceva, si acest ceva sa-l combin cu ce am invatat si de la tata...asta vroiam sa zic. Nu am vrut sa iti creez vreo neplacere... eu vreau sa fiu prieten cu toata lumea daca se poate.
Cu stima si respect, al vostru mic forumist.

FlorinBN a spus:
Desigur, deruleaza caseta de la inceputul mingii, da cu incetinitorul, noteaza pe ceva eventualele particularitati care crezi ca au dus la aceasta magica situatie, apoi incearca sa treci prin aceiasi pasi.
Posibil sa trebuiasca sa faca la fel si partenerul, dar ce mai conteaza un pic de munca in plus pentru a atinge inca o data perfectiunea :wink: :)
conteaza foarte mult citeva aspecte in tospinul de astazi si anume:1) stringerea paletei in timpul contactului cu mingea 2)rasucirea corpului cu umarul sting in fata daca esti dreptaci si invers daca esti stingaci cu blocarea bratului in care ai paleta lani velul fetei 3)transferarea greutatii de pe piciorul drept pe stingul in mom cotactului dacca esti dreptaci si invers daca esti stingaci si acum bafta!!!!!!!!!!

nu mai am nevoie acum. am vazut toate clipurile de la pingskills, si am invatat, mersi oricum. :D

va multumesc d-le visco! :D de-abia astept sa ma invatati si dv. cate ceva.

Pai nu ai zis ca nu mai ai nevoie, ca ai invatat?

am invatat topspinul de fh dar nu trebuie sa il invat si pe bh? si mai sunt multe care trebuie sa le invat...

muvicr9 a spus:
am invatat topspinul de fh dar nu trebuie sa il invat si pe bh? si mai sunt multe care trebuie sa le invat...
mai sunt, mai sunt...vezi ca gasesti pe net :shock: :D

le stiu, oricum azi am exersat si topspinul de bh dar mai am mult de lucru.

Eugen si restul sunt niste *rai* ,iti spun eu ca n-ai cum sa inveti tenis de masă din carti sau alte alea....doar teorie....Practica,o inveti jucind cu jucatori consacrati,daca n-ai antrenor.......nu-l cunosc pe Visco et.com,,,,,e problema lor CE FEL DE TENIS au invatat si de unde dar,cind am citit toate mesajele postate aici ma bufnit un ris si credeam ca am innebunit :lol: parerea mea este sa-ti cauti un jucator sau,un fost jucator(antrenor nu cred ca-ti permiti) si s-o iei de la 0........BAFTA!

Iti spun sigur ca ala stie tenis de masă cit (aproape) toti cei de pe acest site,eu l-am incercat si-ti spun asta din sursa sigura

sanatate d nu forestier lica.ce mai faci?cum merg antrenamentele cu echipa de la lupeni?
evolueaza copii?

acolo se poate face performanta
grasu ala se implica.si ii place si lui.emort dupa tenis de masă

Daca tot esti din Lupeni,de ce nu vii sa-i vezi?!?pe mine ma si m-au impresionat de la inceput,deaia am si ramas aici....mai vorbim peste vreo 2 ani di o sa vezi nume *sonore* din acest orasel.......in ceea ce consta topspinul,n-as vrea sa vorbesc,ca inca n-am dat de el...suntem in cautari....BAFTA!!si inca ceva........gras,negras........am senzatia ca la urmatoarea alegere o sa fie vicepresedinte la fed.,se implica domnule......HAI TOPOLOVENIUL!SORINE capul sus si ai mare incredere..........iti spune un adevarat prieten........

Back
Sus