Furdui Maria rookie junior Înscris 27 Apr 2025 Mesaje 205 Scor reacție 90 Vârstă 13 Locație Simeria, HD AmaTur Astăzi la 18:41 #201 Se retrage Furdui Maria open. Probleme medicale.Voi trimite scutire.
calyn85 regular contributor organizator local Înscris 24 Ian 2015 Mesaje 2.495 Scor reacție 839 Vârstă 41 Locație Hunedoara Astăzi la 19:23 #202 Toza a spus: Se retrage Jichici Svetozar , Timișoara , elite Postarea a fost unită automat: Astăzi la 14:16 Se retrage Cecan Vasile , Timișoara , elite , nu reușește să ajungă în timp util din București Click pentru a extinde... Intra pe lista Naghi Vlad elite
Toza a spus: Se retrage Jichici Svetozar , Timișoara , elite Postarea a fost unită automat: Astăzi la 14:16 Se retrage Cecan Vasile , Timișoara , elite , nu reușește să ajungă în timp util din București Click pentru a extinde... Intra pe lista Naghi Vlad elite
calyn85 regular contributor organizator local Înscris 24 Ian 2015 Mesaje 2.495 Scor reacție 839 Vârstă 41 Locație Hunedoara Astăzi la 19:23 #203 DavidTT a spus: din pacate sunt nevoit sa ma retrag datorita unei accidentari-Leric David-elite Click pentru a extinde... Intra pe lista Nistor Alexandru elite
DavidTT a spus: din pacate sunt nevoit sa ma retrag datorita unei accidentari-Leric David-elite Click pentru a extinde... Intra pe lista Nistor Alexandru elite
valentinm rookie senior Înscris 21 Mar 2009 Mesaje 966 Scor reacție 59 Locație Cluj-Napoca AmaTur Astăzi la 19:31 #204 calyn85 a spus: Intra pe lista Naghi Vlad elite Click pentru a extinde... Călin, în postul 198 se retrag 2 jucători. Verifica te rog dacă intru pe lista și eu. Mersi
calyn85 a spus: Intra pe lista Naghi Vlad elite Click pentru a extinde... Călin, în postul 198 se retrag 2 jucători. Verifica te rog dacă intru pe lista și eu. Mersi
calyn85 regular contributor organizator local Înscris 24 Ian 2015 Mesaje 2.495 Scor reacție 839 Vârstă 41 Locație Hunedoara 58 minute în urmă #205 valentinm a spus: Călin, în postul 198 se retrag 2 jucători. Verifica te rog dacă intru pe lista și eu. Mersi Click pentru a extinde... Da Vali...așa este ai intrat si tu pe listă
valentinm a spus: Călin, în postul 198 se retrag 2 jucători. Verifica te rog dacă intru pe lista și eu. Mersi Click pentru a extinde... Da Vali...așa este ai intrat si tu pe listă