krisztalori
organizator local
A incercat cineva aceste fete?Prin ce se deosebesc fata de DHS TinArc?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Raspunsul e simplu tenergy 05 este un landmark in domeniul fetelor super profi... baiu` este ca noi nu suntem nici macar profiDe ce toata lumea face comparatie cu tenergy,inclusiv chinezii?E buna intr-adevar,chiar foarte buna dar personal rakza 7 ce aveti si dv mi se pare mai buna decat tenergy din mai multe puncte de vedere.(e o parere personala pt ca am avut si tenergy 05).Atunci de ce nu ar putea fi si TinArc sau GoldArc mai ales ca nici nu stim nimic de ele?!
printre altele tenergy 05 la lovituri incete mingea se duce incet, la lovituri tari mingea se duce tare, de unde rezulta ca este controlabila si te poti baza pe ea.
IMHO ... altora nu le-a reusit reteta... Greu de explicat de ce, dar chiar si eu seminewbie la nivel de joc / echipament am prestat peste asteptarile mele cu un T05, are un "feeling" pe care toate celelate nu il pot atinge, asta nu inseamna ca nu sunt fete puse pe unele lemne, pe stiluri diferite sa nu aduca un plus mai mare decat a adus T05... Drept urmare esti mai incantat de Rakza decat de T05, vorbind strict de joc si poate o joaca cu Rakza 9 va fi un upgrade mai semnificativ decat T05 ( este numai un exemplu, nu obligatie )Acest lucru e valabil la multe fete tensor nu numai la tenergy,atunci totusi nu inteleg de unde obsesia pt tenergy?!
Musai sa mi-o compari cu T05Am comandat un Tinarc 3 , o sa il incerc in urmatoarele 2 saptamani si o sa scriu un mic review
Sa fi aparut minunea ? Din ce imi aduc eu aminte din acel tabel T05 = TinArc 3 si T64 = Tin Arc ... Caracteristicile erau aproape la fel...Interesant de s-ar regasi si in realitate... poate ne ajuta AxelScuze de OFF...
Am dat odata la un turneu aprox. 5 minute maxim cu un Tin Arc 3 pe o parte si pe alta parte Tenergy 05...credeti-ma ca nu am putut sa le deosebesc...bine...fata 05 era mai veche din ce am observat, iar Tin Arc 3 era destul de noua...Paleta era a userului (at)Axel...poate ne poate spune el mai multe...Numa Bine!
Sper ca ai vazut spiritul de gluma ... Orice discutie este binevenitaNu am incercat si nu voi incerca niciodata un tenergy. E mult prea scumpa pentru nivelul la care practicam tenisul in Romania
Mda,s-ar putea sa fie versiunea luxury la TinArc,la banii aia ar trebui sa faca ceva.Sa asteptam rewiewul userului bogdan000 despre TinARC 3 sunt curios ce opinii areIMHO ... altora nu le-a reusit reteta... Greu de explicat de ce, dar chiar si eu seminewbie la nivel de joc / echipament am prestat peste asteptarile mele cu un T05, are un "feeling" pe care toate celelate nu il pot atinge, asta nu inseamna ca nu sunt fete puse pe unele lemne, pe stiluri diferite sa nu aduca un plus mai mare decat a adus T05... Drept urmare esti mai incantat de Rakza decat de T05, vorbind strict de joc si poate o joaca cu Rakza 9 va fi un upgrade mai semnificativ decat T05 ( este numai un exemplu, nu obligatie )
---------- Post added 28.04.2012 at 13:29 ----------
So .. GoldArc este o noua inventie DHS cu top sheet made in Japan iar buretele si asamblarea in China. Din nou discutii la cald, culoarea buretelui, bla bla .. to be or not to be T05 .. deci ne intoarcem de unde am plecat.
Tot in zona fetelor de lux DHS si inca se asteapta review-uri serioase ....
La cum vad eu treaba este versiunea luxury a lui TinArc ...
Dar ai doua paleteNu am incercat si nu voi incerca niciodata un tenergy. E mult prea scumpa pentru nivelul la care practicam tenisul in Romania
Dar ai doua palete![]()
Era doar o glumaDa, una este de rezerva. Care e rostul comentariului tau?