Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ma scuzați, dar din câte știu eu, DHS nu are dealer oficial in România, singurul reprezentat 9e care il cunosc eu pe Europa fiind tabletennis11.com.Va salut. Din cei care folosesc DHS NEO Hurricane 3, a mai observat cineva (in afara de mine) o scadere (severa) a lipiciozitatii fetelor? Fata fiind luata de la dealer-ul oficial Romania...
postati video ......
Si eu am folosit booster ul revolution no3 pt a da hn pic de elasticitate topsheetului a diferite fete (d09, h3, super defense, etc) si nu sa întâmplat nimic rău... Doar trebuie lăsat sa se absoarbă bineConsiderand-o o cauza pierduta, mi-am batut joc de ea (de față) am facut un experiment, dand-o cu lipici revolution pe topsheet, doua straturi.Am jucat cateva meciuri cu ea si inca e ok....
Vorbim despre ambele. Eu de lipici, Claudiu de booster. Ambele influenteaza topsheetul. Eu, neavand nimic de pierdut, am folosit o metoda experimentala mai radicala si neortodoxa, de a da feței ceea ce-i lipsea, lipiciozitatea. Acum agata! Nu mai spun la primele lovituri. Solutia asta ar trebui sa fie reversibila, adica oricand putand da jos lipiciul si, de ce nu, de a pune unul proaspat. Am jucat odata cu un nene, care avea imbracata paleta cu un balon, din alea care le umfli....poate de la el mi-a venit ideea.
A existat vreo diferenta de pret la cele de 41 fata de cele de 37 grade?