Dhs pg-7

alexandru111

active member
junior
Scor reacție
35
Vârstă
29
Locație
Sighetu Marmatiei
Ma intereseaza despre lemnul DHS PG-7 de la o scara la 1-10,cat de rapid este,si ce control are,si as fi curios in legatura cu ce fata de atac(pentru forehand) s-ar potrivi cel mai bine pe acest lemn :D daca a jucat cineva cu acest lemn si poata sa imi spuna cateva detalii despre el,as fi recunoscator !

Joc cu lemnul asta de ceva vreme. Ca si structura e similar cu Stiga Clipper (difera doar grosimile straturilor). Este un lemn foarte rapid si greu de stapanit. Mie imi place insa foarte mult. De aceea mi-am cumparat 2.
Fetele cu care joc: intotdeauna o chinezeasca pe BH si pe FH Xiom Vega Pro sau Donic Acuda S1/S2. Nu e un criteriu, dar cu fetele asta sunt obisnuit eu.

Joc cu lemnul asta de ceva vreme. Ca si structura e similar cu Stiga Clipper (difera doar grosimile straturilor). Este un lemn foarte rapid si greu de stapanit. Mie imi place insa foarte mult. De aceea mi-am cumparat 2.
Fetele cu care joc: intotdeauna o chinezeasca pe BH si pe FH Xiom Vega Pro sau Donic Acuda S1/S2. Nu e un criteriu, dar cu fetele asta sunt obisnuit eu.
oare de ce crezi ca le place la asa de multi ??????

Am avut si Clipper. Era mai lent putin. Poate pentru ca avea numai 84 g (neobisnuit de putin pentru Clipper).
Mie PG7 imi place mai mult pentru ca are ceea ce lipseste la Clipper: o viteza in plus (e putin mai rapid pentru ca e putin mai gros).

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus