Diferenta intre no spin, antispin si iarba

deci sa nu radeti de mine :oops:
aia defensiva e un butterfly schlager gold cu fete wakaba d-13 daca spune ceva cuiva , de 2,0
si aia ofensiva e un lemn kinezesc cu fete total no-name mi-a facut-o un antrenor de la clubul la care am jucat .. nu am ce sa va spun altceva despre ea

Nu este nimic de ras. Deci a-ti jucat la un club cu antrenor. ce anume va lipseste la echipamentul pe care-l aveti, ce a-ti dori in plus fata de ceea ce aveti?

Aia e Wakaba este varianta hobby adica o paleta din comertz.
Cealalta mai suna cat de cat a paleta profi desi sunt sigur ca antrenorul ala ti-a improvizat asa ceva ca sa poti sa dai un topspin chinuit oricum mai bine decat cu Schlager Gold.
Parerea mea este ca ai 2 panarame de palete.Cel mai bine e sa incerci de pe la prieteni alte palete si sa vezi ce ti se potriveste si apoi sa iti comanzi ceva.

VISCO a spus:
Nu este nimic de ras. Deci a-ti jucat la un club cu antrenor. ce anume va lipseste la echipamentul pe care-l aveti, ce a-ti dori in plus fata de ceea ce aveti?

scuze ca ma amestec... ati se scrie la un loc nu cu cratima... :? (ex: eu am, voi ati, ei au.... ) in rest felicitari pentru sprijinul acordat juniorului... scuze inca odata pentru interventie :roll:

Gresesc si eu destul de des ca am terminat scoala de aproape 30 de ani. Multumesc oricum pt corectie. :oops:

am incercat pe la prieteni cateva
mi-au dat vreo 2 cu sriver / sriver EL si nu mi-au placut f greu de controlat, poate putin prea mult pentru cineva ca mine.
am mai primit o yasaka... aceiasi situatie.
in rest palete de-a gata chiar mai slabe ca ale mele
intrebarea mea : nu pot folosi macar lemnu de la schlager goldu-ul meu? si pe ala sa pun niste fete mai de doamne ajuta( una ofensiva si una defensiva sa nu imi mai reproseze lumea ca nu stiu ce vreau )

Astea sunt informatii foarte pretioase. Daca Siver EL au fost greu de controlat, atunci trebuie ceva ALL. Aici am o sugestie foarte buna. Butterfly Flextra de 1.9, fete elastice, foarte controlabile, cu spin bun si la jumatate de pret decat Sriver. Pot fi puse pe lemnul Schlager Gold fara probleme , daca l-ati curatat de fetele originale Wakaba. Eu folosesc aceste fete cand am un lemn prea tare sau prea rapid pentru a mai reduce viteza putin. In aceiasi gama mai sunt Yasaka Wallie si Original, TSP UQ, Nittaku Graffiti si Micro si nu in ultimul rand "chinezestile" sugerate de Vali.

Visco eu zic ca il bagi prea mult in bezna ca nu are de unde sa isi ia el ce zici tu.Eu iti sugerez Bty Sriver Fx fața cea mai cunoscuta si buna la toate sau Yasaka Mark V

Am eu o pereche de Butterfly Flextra , si am si De la Yasaka , mark V... , si am si Sriver Fx... toate patrate , bineinteles.

Back
Sus