Pai asta zic si eu, nu nr de turnee da calitatea, ci rezultatele. In maxim 3 turnee la hobby, cu rezultate bune, fara sa castigi, poti trece la avansati. De cealalta parte, poti avea grila plina, faci puncte, cresti in clasament, esti printre primii in judetul tau, dar este un loc artificial, obtinut ca urmare a nr mare de turnee, valoarea ta este de fapt, mult mai mica, insa esti prezent la TC tocmai datorita faptului ca ai jucat, nu pentru ca esti cel mai bun. Ma dau exemplu pe mine. Valoarea mea nu este de locul 5 pe Bucuresti. Sunt foarte multi jucatori in spatele meu in clasament peste mine valoric. Eu am avansat in clasament pentru ca am participat la turnee, nu prin prisma rezultatelor. Atunci cand treci la o categorie superioara, automat punctele sunt mai multe. Iese din grila un turneu cu un anumit nr de puncte si intra altul , de cele mai multe ori cu nr mai mare de puncte, chiar daca rezultatul in acel turneu a fost mai prost decat rezultatul obtinut in turneul eliminat. Este o crestere artificiala, nu reflecta valoarea. Concluzia: totul se bazeaza pe cantitate, nu pe calitate