Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023

Toți spun că meciurile de duminică , (pentru cei necalificati) nu contează.
Eu am înțeles că aceste meciuri contează. Una este să pleci acasă cu zero victorii si alta este să pleci cu 1-4 victorii.
Unii merg la turneu si pentru punctele care contează până la TC 2024.

Au fost și mai sunt Lideri Judeteni cu trei , patru turnee Credeți că are prioritate in fața celui cu.20 - 30 de.turnee ?

Pai ce facem? vrem calitate sau cantitate? Din pacate, la categoria hobby conteaza in acest moment cantitatea. Puneti-va in locul liderilor judeteni (probabil nu foarte multi in situatia data) invitati sa-si ridice tricourile de campioni dar care nu pot juca. Este placut? Oricum, nr extrem de mic rezervat pentru hobby anul acesta la TC dovedeste ca nu prea vine nici un val din urma. Daca le mai iei si din locurile propuse initial...

Desfasurarea turneului pe 2 zile, nu este o noutate in Amatur, intradevar la prima editie la TC Alba Iulia au fost majoritatea surprinsi si nemultumiti,

Multumesc

Intradevar la prima editie la TC Alba Iulia au fost majoritatea surprinsi si nemultumiti"--complet fals

Pai cum au fost pana la urma ? Ori e fals ori e adevarat ?

Pai ce facem? vrem calitate sau cantitate? Din pacate, la categoria hobby conteaza in acest moment cantitatea. Puneti-va in locul liderilor judeteni (probabil nu foarte multi in situatia data) invitati sa-si ridice tricourile de campioni dar care nu pot juca. Este placut? Oricum, nr extrem de mic rezervat pentru hobby anul acesta la TC dovedeste ca nu prea vine nici un val din urma. Daca le mai iei si din locurile propuse initial...

Ce calitate are un lider cu trei turnee si medie mult mai mica decat cei.care.grila plină si cu rezultate bune dar sut din alt județ. Ei au primit tricoul că nu au avut adversari

unde e cantitatea daca joaca:

si nu joaca:

???

Toți spun că meciurile de duminică , (pentru cei necalificati) nu contează.
Eu am înțeles că aceste meciuri contează. Una este să pleci acasă cu zero victorii si alta este să pleci cu 1-4 victorii.
Unii merg la turneu si pentru punctele care contează până la TC 2024.

Eu am inteles ca o etapa din asta de consolare se joaca oricum de sambata, deci daca castigi sambata ai 1 victorie si duminica ai mai avea un meci si faci 2. Daca pierzi sambata mai ai un meci si risti sa pierzi si duminica si oricum sa fi stat degeaba. Poate n-am inteles eu bine formatul totusi .

Sunt 42 de lideri judeteni si 40 locuri la TC la Hobby chiar daca fiecare lider judetean in categoria hobby participa si avea grila plina 2 tot ramaneau pe din afara

Pai cum au fost pana la urma ? Ori e fals ori e adevarat ?

Raspunsul dvs este partial si sa zicem...politically correct! Va contraziceti putin."Intradevar la prima editie la TC Alba Iulia au fost majoritatea surprinsi si nemultumiti". De ce insistati atunci cu acest format? Jucatorii amatur credeti ca au nevoie de acest bonus? de 2 meciuri fara miza? Nu pot decat trage concluzia ca de fapt, va doriti ca aceste meciuri sa fie in numar cat mai mic, lucru care de altfel se va intampla.Concret, de ce nu este posibil formatul cu recalificari? Chiar mi-as dori sa inteleg. Spatiu exista, timp exista (alocat pentru dublu ko), doua zile exista. Nu mi-ati raspuns nimic in legatura cu problema liderilor judeteni invitati la o plimbare in Medias

Imi cer scuze se pare ca s-a strecurat o gresala in editarea mesajului meu, scris la volan si am fost confuz cand Daniel a replicat cu nemultumiti , am crezut ca era citatul lui.

Exprimarea mea a vrut sa spuna SURPRINSI SI MULTUMITI.

Sorry.

unde e calitatea* am vrut sa scriu

Pai asta zic si eu, nu nr de turnee da calitatea, ci rezultatele. In maxim 3 turnee la hobby, cu rezultate bune, fara sa castigi, poti trece la avansati. De cealalta parte, poti avea grila plina, faci puncte, cresti in clasament, esti printre primii in judetul tau, dar este un loc artificial, obtinut ca urmare a nr mare de turnee, valoarea ta este de fapt, mult mai mica, insa esti prezent la TC tocmai datorita faptului ca ai jucat, nu pentru ca esti cel mai bun. Ma dau exemplu pe mine. Valoarea mea nu este de locul 5 pe Bucuresti. Sunt foarte multi jucatori in spatele meu in clasament peste mine valoric. Eu am avansat in clasament pentru ca am participat la turnee, nu prin prisma rezultatelor. Atunci cand treci la o categorie superioara, automat punctele sunt mai multe. Iese din grila un turneu cu un anumit nr de puncte si intra altul , de cele mai multe ori cu nr mai mare de puncte, chiar daca rezultatul in acel turneu a fost mai prost decat rezultatul obtinut in turneul eliminat. Este o crestere artificiala, nu reflecta valoarea. Concluzia: totul se bazeaza pe cantitate, nu pe calitate

Pai asta zic si eu, nu nr de turnee da calitatea, ci rezultatele. In maxim 3 turnee la hobby, cu rezultate bune, fara sa castigi, poti trece la avansati. De cealalta parte, poti avea grila plina, faci puncte, cresti in clasament, esti printre primii in judetul tau, dar este un loc artificial, obtinut ca urmare a nr mare de turnee, valoarea ta este de fapt, mult mai mica, insa esti prezent la TC tocmai datorita faptului ca ai jucat, nu pentru ca esti cel mai bun. Ma dau exemplu pe mine. Valoarea mea nu este de locul 5 pe Bucuresti. Sunt foarte multi jucatori in spatele meu in clasament peste mine valoric. Eu am avansat in clasament pentru ca am participat la turnee, nu prin prisma rezultatelor. Atunci cand treci la o categorie superioara, automat punctele sunt mai multe. Iese din grila un turneu cu un anumit nr de puncte si intra altul , de cele mai multe ori cu nr mai mare de puncte, chiar daca rezultatul in acel turneu a fost mai prost decat rezultatul obtinut in turneul eliminat. Este o crestere artificiala, nu reflecta valoarea. Concluzia: totul se bazeaza pe cantitate, nu pe calitate

in unele cazuri da. dar uitatt-va la exemplele date de mine. primii 5 sunt lideri judeteni dar nu au nici turnee si nici rezultate la turnee... primul are 2 A-uri cu 5 pcte fiecare. asta arata calitate?

in unele cazuri da. dar uitatt-va la exemplele date de mine. primii 5 sunt lideri judeteni dar nu au nici turnee si nici rezultate la turnee... primul are 2 A-uri cu 5 pcte fiecare. asta arata calitate?

Clar, nu calitate. Sunt cazuri și cazuri. Nu exista eu am dreptate sau tu ai dreptate. Variabila nr de jucatori/judet este definitorie și din asta rezulta situații diferite. Nu cred ca exista soluție simpla la aceasta problema

Clar, nu calitate. Sunt cazuri și cazuri. Nu exista eu am dreptate sau tu ai dreptate. Variabila nr de jucatori/judet este definitorie și din asta rezulta situații diferite. Nu cred ca exista soluție simpla la aceasta problema

corect... tocmai de aia exista clasamentul. ca sa ofere ceva cat se poate de aproape de corectitudine la o problema fara solutie

Back
Sus