Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023

Turneul campionilor... Hah. V-am spus odata ca o sa complicati lucrurile in asa fel, incat o sa va sara contribuabilii la beregata. Nu era mai simplu cu 2 categorii?:
1.Hobby 0 (Amatori cum era odata)
2.Hobby + (Open)
Unii jucau sambata, ceilalti duminica, iar in taxa de 100 de lei sa spunem intra si un meniu de pranz (incl. desert) si 2 sticle de apa plata buna (nu din aia de 1,15 lei de la Lidl cum dati de obicei). Toata lumea pleca acasa bine mersi, nu obligati oamenii sa plateasca cazare si alte cheltuieli neprogramate.
Oricat de mult ati vrea sa pareti a fi altceva, tot niste chilotari amatori o sa ramaneti.
Iar tu Emi, daca te mananca pe undeva prin zona cefei, de ce incerci sa te scarpini cu piciorul stang?
Democratia este prin definitie vointa maselor (in cazul de fata jucatorii contribuabili), nu sa-i obligati pe acestia sa joace dupa cum cantati voi. Voi trebuie sa faceti cum vor jucatorii din Amatur.

Încă o dată dl.Emi , nu am mai vrut să intervin , dar ... "discuția" o provocați și o alimentați d-voastră, INUTIL
Încă o dată , oamenii nu sunt într-atât de "naivi" încât să înghită pe nemestecate absolut totul , tocmai asta enervează pe unii în subiectul ăsta!
Nimeni nu o să vă spună că trebuie să faceți acte de CARITATE , dar este absurd să tot susțineți că voi organizați aceste turnee doar din "dragoste" pentru tenis ... ce Dumnezeu, lucrul ăsta îl înțelege până și un copil care se duce cu bănuțul la "casă"... nimic nu este gratis în ziua de azi !
Am să vă spun un "secret" ... și la noi la Tulcea , un "băiat" s-a apucat să organizeze turnee chiar și în alte județe, bravo lui ... numai că el nu ascunde că din asta vrea să trăiască, nu este un act "criminal" , până la urmă orice efort trebuie "recompensat" .
În rest , numai bine și poate ne-om întâlni vreodată la o bere sau la o ciorbă de pește "adevărată" , așa cum se face la mama ei

Ca sa devina mai atractiv, mai bine făceați un turneu eliminatoriu cu cei de pe locurile 4 și 5 duminica. Și un premiu de consolare frumos doar pentru locul 1. Numarul de meciuri ar fi acelasi ca in cazul repozitionarii.

Posibil unii jucători sa joace meciurile de repoziționare la caterinca, ducand in derizoriu atmosfera de concurs. Jucătorii trebuie sa simtă ca se bat pt ceva palpabil.

E clar ca sunt f putini cei care înghit ideea de repoziționare. Suntem totusi cei mai buni jucători din amatur, cu pretenții cel puțin de primii 16...sa te bati pt locurile 40/50 este total neatractiv. Eu as juca serios meciul dar cu iarba. Adică cumva tot la mișto.

Iarasi denaturezi si bagi vorbe.

Premierea liderilor judeteni se desfasoara dimineata de sambata de la orele 8.45-la 9.30 la Sala Polivalenta.

Premierea Amatur se desfasoara in cadru festiv la Restaurantul Anomis incepand cu ora 20.00.

Discriminare faceti voi cand nu va convine cum vreti voi faceti circ ,de tot Ando, ca doar cedeaza cineva.La fel ca si la Alba Iulia au fost mai multi carcotasi, chiar o proportie mare, spre majoritate, si pana la urma a ramas o EMBLEMA pentru o majoritate covarsitoare..Ca multe alte turnee gestionate de subsemnatul.

Sincer imi pare rau de multi dintre amaturisti care sunt satui si cu prea bun simt sa isi exprime punctele de vedere, dar din pacate tot ei vor avea de suferit.

Nu denaturează nimic și nu mă fa să vorbesc mai multe, ști foarte bine că veteranii Amaturului mai vorbim între noi,poate vrei să afișezi și ce ai vrut să faci la Piatra Neamț....pina la urmă nu ești tu vinovatul pricipal în organizarea turneului final, vinovati sint membri Comitetului director pentru că au avut de unde alege...eu zic să.....sau lasă

Sint jucători care vin de la distante mari de Mediaș...da ce să zicem vrea Domnul Emi să le facă programul....pe bune...apropo ia afișează ce program și ce rahaturi ai vrut să faci si la Piatra...nu ți-am zis nimic pentru că tu mi-ai zis una da ai vrut să faci alta...dacă eram nesimțit le postam eu dar credeam că ești om și vrei să faci bine circuitului dar......

Mai bine organiza domnul Crișan că tot are și Forumul...chiar a făcut-o superb la turneul pe echipe.....

Pai tot pe scheletul Alba Iulia e si turneul pe echipe , si tot pe 2 zile si tot cu repozitionare.

Salutare tuturor,
E mare veselie pe aici la voi, ma distrez de minune.
Am iarasi castraonul de popcorn si sticla de...suc rece alaturi, deja am consumat o portie buna.
Despre turneu si organizatoruluii de desfasurare, numai de bine, incercarea e buna.
Acuma si opina mea, nesolicitata desigur, ca "musca in lapte"
1 Despre sistemul de desfasurare pe durata a doua zile, poate fi fezabil.
Partea proasta in acest caz este lipsa de mediarizare anterioara, a discutiilor preliminare cu participantii eligibili.
Asta vine ca si urcarea fortata in categorie inainte de sfarsitul anului competitiional, o surpriza placuta sau mai putin placuta.
Fiind secret modul de desfasurare pana la momentul postarii turneului, e normal ca sunt nemultumiri si se dilueaza interesul, inclusiv pentru miscarea Amatur.
Se va observa cu siguranta si pe liatele de inscrieri.
2 Problema sistemului propus:
Amatur prin propria definite, se adeseaza jucatorilor amatori, iar turneul final vine ca o incununare prentru cei mai activi jucatori din turneu.
Deci propunerea unui turneu cu desfasurare tipic jucatorilor de performanta, nu prea isi are sensul. Daca tot anul se joaca pe principiul "Vini,vidi, vice poi plecare" ,
de unde ati vrea ca pe nepusa masa sa fie de acord cu un alt tip de turneu?
Deci momentan e o eroare implementarea unui turneu de tip profesionist la amatori.
3 Problema desfasurarii calificarilor:
Grupe de 5 cu 3 calificati inseamna 60% rata de calificari, versus grupa de 6 cu 4 calificati procent de 66%. deci o rata mai mica de calicari.
4 Tururile de "consolare"/ repozitionare, o prostie inutila pentru un amator.
Prevederea aceea aberanta ca daca nu joci meciurile de repozitionare de a doua zi ai zero victorii in clasament .
Adica daca ai iesit pe locul 4/5 si ai deja sa presupunem o victorie amarata, pierzi si acea munca depusa daca pleci acasa.
Asta dupa ce ai jucat deja toate meciurile din grupa odata?
um ramane cu prevederea ca poti pleca oricand din turneu?
Chiar daca ofera jocuri in plus, te conditioneaza sa ai cheltuieli duble de cazare/masa pentru un rezultat oricum mediocru.
Ar fi avut sens daca exista sansa unui numar oarecare de recalificati, atunci probabil cu placere merita inca o zi de turneu.​
5 Problema financiara si premierile in functie de cazare
Cheltuielile fiecarui jucator precum si bugetul sau tin de latura privata. Daca are dispinibilitate financiara sau nu de moment.
Aici va adresati jucatorilor care pentru a fi eligibili au cheltuit enorm pentru echipamente si eventual antrenamente (ca doar nu toti sunt talentati),
ca si pentru multele deplasari prin tara la turneele locale.
Am auzit de asemenea de premieri in functie de cazare, adica doar pentru cei cazati in pachetele oferite.
Daca sunt premii oferite de organizatorul local, independent de Amatur, e ok
Altfel, aceasta lasa impresia unei discreditari pe baze financiare a jucatorilor
Atentie, pe toti acesti jucatori isi are baza miscarea Amatur, pe cei care participa constant si investesc timp, bani, efort fizic.

6 Problema organizatorica
Aceta fiind "turneul final Amatur", in mod normal, tehnic si etic ar fi ca Amatur sa organizeze turneul final, nu doar o echipa locala.
Mi-ar fi placut sa vad intreaga echipa Amatur implicata in promovarea pregatirea si desfasurare turneului, precum si prezenta tuturor ca participanti in turneu.
Cu wildcarduri daca altfel nu se poate.

Concluzia personala
Este o idee buna de desfasurare, cu o proasta mediatizare, care propune brusc trecerea de la un sistem amator la unul de performanta.
In fuctie de disponibilitate fiecaruia, poate, poate fi o experienta placuta.
Despre participare, e simplu, daca voi avea bani voi veni, daca nu: va doresc un turneu reusit.
Sa ne revedem sanatosi!

Mi-a placut ce ai scris aici, o opinie echilbrata si calma, chiar nu are rost sa ne enervam, este turneul final si vrem sa fie o sarbatoare nu o lupta. Meritam o sarbatoare, amaturul mi se pare foarte tare. Mai adaug si eu ceva: de multe ori noi astia mai in varsta cand ajungem in eliminatorii suntem extenuati si de obicei suntem infranti de colegii mai tineri si mai proaspeti. Avem acum sansa ca la turneul final sa jucam eliminatoriile odihniti si sa avem mai multe sanse de castig. Poate ca ne va placea, cine stie. Si vad ca deja in doua zile de cand a fost afisat turneul s-au umplut locurile, cu exceptia hobby, care dupa cum stim inca nu sunt prinsi de microbul Amatur. Deci majoritatea apreciaza acest sistem. De ce sa le stricam sarbatoarea?
Ati zis ce ati avut de zis, ce nu va convine si ce va convine, cred ca este cazul sa o lasati mai moale cu scandalul.
Daca prind loc o sa vin dar foarte probabil nu o sa prind loc si nici nu o sa vin la turneu cu un Wild Card, las pe altii care au strans puncte mai multe.

Încă o dată dl.Emi , nu am mai vrut să intervin , dar ... "discuția" o provocați și o alimentați d-voastră, INUTIL
Încă o dată , oamenii nu sunt într-atât de "naivi" încât să înghită pe nemestecate absolut totul , tocmai asta enervează pe unii în subiectul ăsta!
Nimeni nu o să vă spună că trebuie să faceți acte de CARITATE , dar este absurd să tot susțineți că voi organizați aceste turnee doar din "dragoste" pentru tenis ... ce Dumnezeu, lucrul ăsta îl înțelege până și un copil care se duce cu bănuțul la "casă"... nimic nu este gratis în ziua de azi !
Am să vă spun un "secret" ... și la noi la Tulcea , un "băiat" s-a apucat să organizeze turnee chiar și în alte județe, bravo lui ... numai că el nu ascunde că din asta vrea să trăiască, nu este un act "criminal" , până la urmă orice efort trebuie "recompensat" .
În rest , numai bine și poate ne-om întâlni vreodată la o bere sau la o ciorbă de pește "adevărată" , așa cum se face la mama ei

Iarasi bagati vorbe. Unde am spus ca fac acte de caritate???????
Am spus ca BCV e calculat sa iasa +- zero, asta inseamna ca nu e nici caritabil dar nici nu vreau sa traiesc din asta, si nici nu am trait vreodata din turneele Amatur.Si daca vreti sa stiti , da la turneele de la Wtt Berlin factura saptamanal pe care o trimit e de 5000 euro.cam cat reprezinta taxa de turneu care va fi la Medias, si fara tot circul asta.

Atunci de ce nu schimbi sistemul de joc și să joace fiecare categorie toate meciurile în aceiași zi....pe bune Emi ....mulțumești pe toată lumea

Din discutile avute cu cei care au rezervat deja acestia agreeaza acest sistem si doar cateva voci printre care si tu vor altfel.

5 000 de € încasările pe turneu , în afară de ce spune Dantim ... restaurant , hoteluri ?! ... atunci unde este + și unde este "minus" ?! ... banii ăștia un om cu un salariu normal , îi încasează în jumătate de an !!!
Nu va tras nimeni de limbă , oricine poate să judece ...dar nu despre asta este vorba , nu înțeleg de ce vă tot victimizați în fața noastră ?! Nu trebuie ! Dacă totul este atâtde "negru" , pe câtîncercați să ne prezentați ... dacă circuitul ar fi fost "populat" doar de preșcolari...dar și ăia când se duc cu bănuțul în mână acolo la masă, înțeleg că totul COSTĂ bani .
Ipocrizia întotdeauna deranjează ... nimeni nu spune că nu trebuie să câștigi, dar de ce trebuie să prostești lumea ?!...despre asta este vorba

Ba da, după cum se vede, sunt mulți,, naivi " care înghit promisiunile mincinoase ale lui Emi.
Emi, trebuie să-ți spun că eu personal mă simt jignit de faptul că mă crezi fraier, și din această cauză, eu promit că nu voi mai călca la vreun turneu organizat de tine. Asta, fiindcă încerci să-ți bați joc de oameni.
Și solicit comitetului director să nu mai permită nimănui să-și bată joc de membrii Amatur.

Turneul campionilor... Hah. V-am spus odata ca o sa complicati lucrurile in asa fel, incat o sa va sara contribuabilii la beregata. Nu era mai simplu cu 2 categorii?:
1.Hobby 0 (Amatori cum era odata)
2.Hobby + (Open)
Unii jucau sambata, ceilalti duminica, iar in taxa de 100 de lei sa spunem intra si un meniu de pranz (incl. desert) si 2 sticle de apa plata buna (nu din aia de 1,15 lei de la Lidl cum dati de obicei). Toata lumea pleca acasa bine mersi, nu obligati oamenii sa plateasca cazare si alte cheltuieli neprogramate.
Oricat de mult ati vrea sa pareti a fi altceva, tot niste chilotari amatori o sa ramaneti.
Iar tu Emi, daca te mananca pe undeva prin zona cefei, de ce incerci sa te scarpini cu piciorul stang?
Democratia este prin definitie vointa maselor (in cazul de fata jucatorii contribuabili), nu sa-i obligati pe acestia sa joace dupa cum cantati voi. Voi trebuie sa faceti cum vor jucatorii din Amatur.
Una dintre limitele democratiei (discutia e mult mai complexa!) e aceea ca nu poti suplini calitatea prin cantitate...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Iarasi bagati vorbe. Unde am spus ca fac acte de caritate???????
Am spus ca BCV e calculat sa iasa +- zero, asta inseamna ca nu e nici caritabil dar nici nu vreau sa traiesc din asta, si nici nu am trait vreodata din turneele Amatur.Si daca vreti sa stiti , da la turneele de la Wtt Berlin factura saptamanal pe care o trimit e de 5000 euro.cam cat reprezinta taxa de turneu care va fi la Medias, si fara tot circul asta.

Circul tu îl faci....

Pai nu prea au mancat gratis.Un fraier a ramas cu gaura in buzunar.
De ce trebe tot timpul sa primim gratis? Suntem un popor de milogi?
Nu mai avem demnitate?
La ultimele 2 intalniri de 30 de ani de liceu si 35 de ani de generala am facut bugetele cu aproximativ un an inainte si a intrebat cineva daca nu ne incadram in buget ce facem,punem noi organizatorii de la noi, si am zis NU. Dupa prima intalnire de 3 zile cu all Inclusiv la Statiunea Sambata , doar colegii, 31 la numar am mai pus 10 lei ,deci 310 lei sa ajungem la Zero, iar anul asta au ramas 187 lei in fondul clasei la un buget de 35500 lei.Am fost peste 70 de colegi.

Ce nu este Dane normal ca la un astfel de eveniment sa mergi la un restaurant de lux odata pe an si sa mananci un pranz cu 40-45 lei, cand eu personal nu am mai mancat la restaurante ok in tara un pranz sub 80 lei, nu ma refer la meniul zilei.La Restaurantul Casa si masa in Aiud da cand comanzi o ciorba iti pune castronul de ciorba pe masa si te servesti si te costa 35-40 lei ciorba.

Una dintre limitele democratiei (discutia e mult mai complexa!) e aceea ca nu poti suplini calitatea prin cantitate...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Da. De acord cu dvs. Parerea mea este ca user-ul Zosim1 sau Emi cum e cunoscut aici, se gandeste (bine intentionat) la organizarea acestui turneu mai mult decat trebuie, o sa-si faca o multime de inamici, in loc sa se gandeasca la solutii mai simple de desfasurare a acestui turneu. Ar trebui sa alunge umbra asta a vanitatii si sa se consulte cu cineva care l-ar putea ajuta in acest proiect. Solutia votului maselor (cantitativ), nu poate fi una buna, dar masele pot avea reprezentanti intelepti cu care organizatorul s-ar putea consulta.

Back
Sus