Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023

5.3. Clasamentul turneului
5.3.1. Rezultate
După încheierea turneului, organizatorul va afișa în postul dedicat din pagina 1 desfășurătorul fiecărei secțiuni în parte (grupe inferioare, superioare, tablou eliminatoriu, clasament Cred că regulamentul se face după chipul acestui turneu, nu turneul se face după regulament.Mă întreb care este art. din Regulament care permite anularea victoriilor din grupele inferioare dacă jucătorul nu se prezintă la tururile de repoziționare?
​Anexa lll din regulament prezintă datele necesare desfăsurării unui turneu. Datele referitoate la numărul jucătorilor calificați în grupele superioare nu lasă drept de a alege. Este 4. Dacă la acest turneu s-a hotărât 3, de ce nu 2, sau 1?Este singura referire din Regulament la nr.calificațiilor. Pentru celelalte date organizatorul are mai multe variante. Secțiunea,, info" prezintă clar ce înseamnă 0 victorii. Nici pomeneală de turnee de poziționare. În final: ai victorie in grupa inf.intrii pe grilă. Regulamentul face referire la anularea rezultatelor din grupele superioare in niște cazuri, dar rezultatele din gr.inf.rămân.Cu stimă.

Da. De acord cu dvs. Parerea mea este ca user-ul Zosim1 sau Emi cum e cunoscut aici, se gandeste (bine intentionat) la organizarea acestui turneu mai mult decat trebuie, o sa-si faca o multime de inamici, in loc sa se gandeasca la solutii mai simple de desfasurare a acestui turneu. Ar trebui sa alunge umbra asta a vanitatii si sa se consulte cu cineva care l-ar putea ajuta in acest proiect. Solutia votului maselor (cantitativ), nu poate fi una buna, dar masele pot avea reprezentanti intelepti cu care organizatorul s-ar putea consulta.
Partial de acord.
Din discutiile private cu alti jucatori (le putem incadra la "mase") am aflat ca nu doresc sa-si exprime pozitia. Jucatori care s-au inscris deja la TC, care sunt de acord cu formula propusa de Emi, care asteapta cu nerabdare turneul etc si care mi-au spus ca sunt scarbiti de ce citesc pe topicul asta.
In concluzie: cei care sunt de acord si/sau sustin varianta organizatorilor nu se exprima, pe cand cei care sunt contra o fac cu vehementa si insistent, creand aparanta majoritatii.
In fapt, cei din urma sunt in minoritate, dar compenseaza prin cantitate si virulenta.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Dom Titi , Dane , va știu ! Va plac intrigile , nu de azi de ieri . Opriti-va , va rog , că deveniți stupizi și nu va sta bine la vârsta asta . V am mai spus "organizați și voi ceva " la orice preț și în orice condiții și abia apoi deveniți eligibili la discuții. Aaa , rog C.D-ul sa nu permită membrilor AmaTur sa se lege de organizatori 🤭

Unora ne plac turneele pe doua zile deoarece intoarcerea in aceeasi zi oboseste/creeaza risc la condus.
Suntem desiguri diferiti si daca tot s-a pomenit democratia, poate ca in viitor se pot face niste sondaje, prin platforme gen surveymonkey.com sau GoogleForms https://www.google.com/forms/about/
Sunt gratuite iar ultima centralizeaza foarte bine raspunsurile respondentilor.
Mult succes in continuare cu organizarea, sa ne vedem cu bine la TC !​

CHIAR CREDETI CA VALOAREA UNUI CONCURS DE ASEMENEA ANVERGURĂ IN SUMA AIA INFIMĂ.
Unde puneți eforturile depuse,nopțile nedormite,umblaturi după aprobări ,căutările de pe programe,site-uri și tot felul de acțiuni ca noi cei care sunt acolo ca piese importante sa ne simțim bine.
Că de fapt asta vrem să fie,,SA NE SIMȚIM BINE ".
Că dai 75 lei,100 nu are importanță problema este cât de bine ne simțim, cât de mult ne bucurăm Că ne vedem prietenii,ca ne REVEDEM.
Chiar dacă nu prind loc tot am sa vin,sa dau o mână de ajutor (dacă ma primiți voi fi arbitru pe tot parcursul concursului.
Asa trebuie sa gândim, cum sa ajutam sa fie nu bine ,chiar foarte bine la acest concurs.
Nu am nimic cu nimeni dar chiar nu putem sa nu ne mai plângem, ce este asta,haideți sa-i întrebăm pe organizatori dacă nu au nevoie de noi sa facem ca acest turneu sa fie emblema turneelor .
Va respect pe toți foarte mult și de aceea mă simt mândru ca va cunosc pe toți amaturiști .
CU STIMA SI MULT RESPECT

Să ne vedem cu bine, Vasile!

In urma consultarilor cu colegii din zona, peste 80% au spus ca prefera locatiile din centrul tarii...Sfintu Gheorghe sau Medias. Pleaca dimineata si seara sunt inapoi acasa..cheltuieli cit mai mici. In nici-un caz Lazarea sau Aradul, indiferent de conditiile oferite.
Se pare că unii uită repede ! Acesta este răspunsul domnului Toma (o parte din el) lui Pitzi de ce Aradul nu a primit organizarea TC . " Pleacă dimineața și seara sunt înapoi acasă...cheltuieli cit mai mici"

Partial de acord.
Din discutiile private cu alti jucatori (le putem incadra la "mase") am aflat ca nu doresc sa-si exprime pozitia. Jucatori care s-au inscris deja la TC, care sunt de acord cu formula propusa de Emi, care asteapta cu nerabdare turneul etc si care mi-au spus ca sunt scarbiti de ce citesc pe topicul asta.
In concluzie: cei care sunt de acord si/sau sustin varianta organizatorilor nu se exprima, pe cand cei care sunt contra o fac cu vehementa si insistent, creand aparanta majoritatii.
In fapt, cei din urma sunt in minoritate, dar compenseaza prin cantitate si virulenta.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Jucatorii care deja sunt inscrisi in acest turneu final sunt in mare parte jucatori pentru care tenisul de masa nu mai este doar un hobby, se antreneaza in fiecare zi. participa
in mod regulat la turnee, joaca numai cu echipament profesional pt. tenis de masa, cu alte cuvinte sunt semiprofesionisti sadea, de aceea acest turneu reprezinta cea mai mare provocare a anului competitional.

Daca acest turneu ar fi desfasurat pe parcursul a 3--4 zile, ei tot ar fi participat cu aceeasi pasiune.

Nu am participat niciodata la un turneu de asa anvergura, nu m-au tinut curelele, de aceea consider ca tot ce am scris aici sunt doar pur teoretice.
Imi cer scuze utilizatorilor acestui site si participantilor la acest turneu daca am spus ceva neadecvat subiectului.

Succes tuturor!

Domnul Emi are intenții bune. La toate turneele organizate de dânsul și la care eu am participat, am observat că dorește să implementeze lucruri noi, benefice desfășurării activităților. Numai că rezultatele au fost un pic diferite. Poate pentru că participanții sunt români și nu nemți? Sau poate se verifica proverbul: Drumul către Iad este pavat cu intenții bune. Eu îi doresc domnului Emi, să se gândească mai mult la participanți și să lase în plan secund invențiile. Nu este utila efectuarea de experimente pe nervii și timpul participanților.

CHIAR CREDETI CA VALOAREA UNUI CONCURS DE ASEMENEA ANVERGURĂ IN SUMA AIA INFIMĂ.
Unde puneți eforturile depuse,nopțile nedormite,umblaturi după aprobări ,căutările de pe programe,site-uri și tot felul de acțiuni ca noi cei care sunt acolo ca piese importante sa ne simțim bine.
Că de fapt asta vrem să fie,,SA NE SIMȚIM BINE ".
Că dai 75 lei,100 nu are importanță problema este cât de bine ne simțim, cât de mult ne bucurăm Că ne vedem prietenii,ca ne REVEDEM.
Chiar dacă nu prind loc tot am sa vin,sa dau o mână de ajutor (dacă ma primiți voi fi arbitru pe tot parcursul concursului.
Asa trebuie sa gândim, cum sa ajutam sa fie nu bine ,chiar foarte bine la acest concurs.
Nu am nimic cu nimeni dar chiar nu putem sa nu ne mai plângem, ce este asta,haideți sa-i întrebăm pe organizatori dacă nu au nevoie de noi sa facem ca acest turneu sa fie emblema turneelor .
Va respect pe toți foarte mult și de aceea mă simt mândru ca va cunosc pe toți amaturiști .
CU STIMA SI MULT RESPECT

Vă rog să primiți expresia considerației mele. Dacă ajungeți la Mediaș, aveți o sticlă de vin din partea mea, dacă mă căutați. Spiritul Amatur este unic în România. Nicio altă competiție sportivă a amatorilor nu adună atâtea suflete și atâtea energii la un loc. Efortul organizatorilor este considerabil și trebuie susținut de toți participanții în măsura posibilităților. Mult succes!

Nu am mai postat de mult sa-mi spun parerea, dar acum ma vad nevoit sa intervin si eu.
Ar fi prea multe de spus in legatura cu turneul de anul acesta. Dar o sa ma rezum doar la cateva aspecte.
Si eu cred ca nemultumirile nu sunt in principal doar impotriva taxei prea mari.
Marea nemultumire este din cauza impunerii fortate de a pierde cel putin trei zile pentru acest turneu. Culmea, inclusiv taxa trebuie achitata de vineri. Cine nu este dispus s-o achite on-line, trebuie sa-si ia cazare de vineri. Sa nu fiu inteles gresit. Si noi de obicei la distante mai mari, ne cazam 2 nopti. Noaptea de vineri si sambata, daca categoria la care eram, juca sambata si duminica plecam, sau noaptea de sambata si duminica, daca se juca duminica si plecam luni. Asa, daca se lungeste concursul si pe duminica, mai trebuie luat cazare si noaptea de duminica - daca vrem sa plecam odihiniti.
Suntem amatori care fac acest sport de placere si majoritatea mai si lucram. Nu ne putem compara cu cei din Germania din exemplul lui Emi care au fost atata de multumiti ca au participat la turneu pe mai multe zile. Deoarece la competitiile mari internationale e ceva normal sa se desfasoare pe mai multe zile. Acolo joaca profesionisti care din asta traiesc. Ceea ce nu e cazul la noi amatorii.
Sau s-a mai spus ca toata lumea a fost foarte multumita la turneul de la Alba Iulia, care s-a desfasurat tot pe doua zile. Dar si acolo e cu semnul intrebarii, deoarece pentru participanti au fost costurile reduse la maxim, (mesele inclusiv party) au fost incluse in taxa de inscriere. Ia sa nu fi fost asa, oare ar mai fi fost toata lumea multumita?
Sau s-a spus ca sunt doar cativa (putini si vocali) carcotasi care contesta acest mod de organizare si restul marea masa cei care sunt multumiti de acest sistem, nu se exprima. Si atunci de ce in ARGUMENTUL PRINCIPAL al domnului Toma, care ma gandesc ca a vorbit in numele Comitetului Director, a fost -cum a mentionat si Toza-
Originally posted by florin toma View Post
“In urma consultarilor cu colegii din zona, peste 80% au spus ca prefera locatiile din centrul tarii...Sfintu Gheorghe sau Medias. Pleaca dimineata si seara sunt inapoi acasa..cheltuieli cit mai mici. In nici-un caz Lazarea sau Aradul, indiferent de conditiile oferite. “ Acum s-a schimbat treaba? Apropo Emi, te-ai consultat cu Comitetul Director -in legatura cu modul de organizare- care a avut aceasta parere?
Eu zic ca situatia este TOTAL invers. De exemplu aici in Arad cu toti cei cu care am vorbit -participanti la turnee- nu sunt multumiti de aceasta impunere. Inclusiv de incasarea taxei de inscriere doar vineri. Dar majoritatea nu-si expun parerea pe forum, deoarece “nu vor sa se puna rau cu stapanirea”.
Chiar, de ce nu s-a incercat efectuarea unui sondaj (nici acuma nu e prea tarziu), ca mai demult s-a mai facut. Sau de ce nu s-a deschis o lista cu cei care doresc sa participe la Party (cum s-a facut si la turneul Butterfly), si toata lumea era multumita.
In concluzie totul se rezuma la costuri si timp -si pentru organizatori, dar si pentru participanti-. De aceea ar trebui sa fie aleasa o cale de mijloc pentru ambele parti.

Octavian Andronic - jurnalist și CARICATURIST semna ANDO. 🤗 . " ANDRO " se leagă de cei cu care face confuzie ET . Nimeni nu le știe pe toate . 🙄

" DE ANDO" expresie folosită frecvent de Petrov ( situatie caricaturala ) .

Back
Sus