Discutii generale

conteaza cine serveste ?

conteaza cine serveste ?

buna!! am o intrbare : Conteaza cine serveste ? de ce ? ms

:((((((((

:((((((((

S-a intamplat ceva ingrozitor!!! :evil: inexplicabil!!! ceva ca imi vine sa dau de pereti!! cand am fost cu filo sa jucam!! am vrut sa dau topspin , si ghiciti ce sa intamplat!! am dat cu paleta de coltul mesei!! :x si mi sa rupt din fata !! un pic!! asa de nervos am fost !! asa de urat arata!! :(

:shock:

Man, pai vezi si tu cand e mingea scurta, uite ce se intampla...Sincer, imi pare rau...Ce fata era? Poate iti fac rost de una la fel cand vii in bucuresti.

Ms Eugen!! era un Butterfly sriverFX de 2,5
vezi ca vin la buc sambata seara!!

super, inseamna ca duminica dimineata mergem la tenis!!!!!!!

sa ma suni sambata cand ajungi ca sa stabilim cum ne intalnim duminica dimineata, vreau ca pe la 9:30 sa fim la sala :)

Re: conteaza cine serveste ?

Slayer a spus:

Am tot stat sa ma gandesc ce e cu intrebarea asta si nu am inteles...Eu zic ca serva conteaza enorm, e singurul punct in care ai controlul deplin, poti sa faci ce vrei cu mingea...si daca o dai bine, returul iti vine exact unde doresti...

Slayer a spus:

Am tot stat sa ma gandesc ce e cu intrebarea asta si nu am inteles...Eu zic ca serva conteaza enorm, e singurul punct in care ai controlul deplin, poti sa faci ce vrei cu mingea...si daca o dai bine, returul iti vine exact unde doresti...

Eugen,daca la ora 2 noaptea te framinta intrebari legate de tenis,chiar te leaga ceva de acest sport.Si mi-a placut o fraza de a ta "imi place sa joc cu jucatori mai buni ca mine care sa-mi scoata tenisul din cap"si putin mai jos"...am batut citiva oameni care m-au invatat sa joc".
Cred ca esti un tip plin de surprize.
Si obtii ceea ce vrei ...cind doresti.

Slayer a spus:
In ceea ce priveste serviciul, ma uitam pe o statistica legata de campionatele mondiale si am fost destul de surprins sa observ ca peste 26 % din puncte sunt castigate direct din serviciu - adica returul e in fileu sau afara. In aceeasi statistica mai aparea si uramtorul rezultat. 45 % din puncte sunt castigate din a treia minge. Adica servici - retur - lovitura decisiva. Numai aceste 2 rubrici combinate dau servantului un procent de 71 % reusita. Cifrele "vorbeste"!

unde ai vazut statisticile alea?
ma intereseaza si pe mine.

DA! eu oricum vin, asa ca trebuie sa spuneti unde si la ce ora . Il lasam pe Eugen sa stabileasca locatia , binenteles daca vrea.

Sper ca miine,duminica,sa jucam si cu Slayer.
...este si el in București.
Vom fi toata trupa.Super.

Se pare ca urmatoarea intilnire dintre noi va fi la Suceava.
Se anunta meciuri grele.Eu zic sa ne antrenam...

Serviciul conteaza enorm. Eu am pierdut un meci deoarece n-am reusit sa "citesc" serviciul adversarului. Cel putin 4 mingi pe set pierdeam nereusind sa ridic mingea peste fileu, iar daca o ridicam, iesea afara sau se ridica mult prea mult pentru a fi "iertat" de adversar. Asa ca baieti invatati servicii urate.

interesant este ca conturul ala de paleta este de priza chinezeasca, iar j.o. waldner nu foloseste aceasta priza!!!!!!!

Back
Sus