salutare
in primul rand paleta ce ti-ai luat-o mi se pare cam rapida pentru un incepator (nici noi nu ne consideram avansati), dar mai important decat asta este sa te obosnuiesti cu ea.
problema cu lipirea este ca daca o relipesti fetele merg mai bine si in consecinta sunt mai rapide si au mai mult efect, deci ai doua variante: ori relipesti fetele cat mai des (cum fac profesionistii) adica cam in fiecare zi sau cum fac eu o data pe luna (eu mi-am luat fete catapult ce nu necesita relipire fregventa). Totusi depinde doar de tine daca vrei sa le relipesti sau nu, eu personal cunosc o gramada de jucatori cu fete normale (sriver, etc) care nu-si relipesc fetele decat foarte rar si nu se plang deloc de performantele lor (fara relipire fetele nu au performante maxime), pentru ca mai important este sa simti fata decat sa mearga mai rapid.
pentru a progresa iti recomand cate ceva:
antrenament mai mult ca joc (majoritatea timpului sa te antrenezi) daca vrei sa vezi un tip de antrenament vezi ca am scris pe forum unul
parteneri de joc cat mai multi, mai buni si mai variati
un partener de antrenament cat de cat bun (si disponibil)
cel putin de 3-4 ori pe saptamana si constant (nu cu pauze mari de timp)
participarea la orice fel de competitii etc
daca te intereseaza ceva chestii de antrenament (legat de topspin si nu numai) iti recomand
http://kkreanga.ifrance.com/ unde la inceput vei gasi antrenamente tinute de mari jucatori.
nu e rau sa citesti de pe forumul asta cam tot ce s-a scris ca vei gasi o gramada de chestii interesante
nu ar fi rau deloc sa vorbesti cu un jucator profesionist sau cu un antrenor ca sa-ti mai dea ceva sfaturi legate de tactica si strategie ca au o mare importanta in joc, poate sa-ti mai arate cate ceva legat de serve, miscari etc. (e mai greu de pe video-uri decat sa-ti arate careva)
daca ajungi prin ceva localitati din care mai sunt jucatori pe forum (mai ales in bucuresti) da-le de veste si in mod sigur se poate aranja ceva.
succes
te astept sa ne spui ce rezultate ai de acum incolo