Discutii generale

sunt nou pe forum si nu imi vine sa cred ce a-ti trezlizat aici . Imi place foarte mult sa joc tenis de masă si as vrea sa vad ce pot face cu niste jucatori profesionisti . Sunt din Brașov si nu stiu dak aici exista vreun club de tenis de masă (dak stie cineva ceva il rog sa ma contacteze) unde sa putea practica acest sport .

Pai se pare ca va fi in septembrie un turneu A in Brașov...

A14 Brașov 8 sep
-persoana de contact:Tecuschi Dan tel:0743119437

nu stiu daca ati observat dar la turneele de la bucuresti trifu bogdan figureaza la legitimati pe locul 3 respectiv 2 care este explicatia de a jucat la amatori in cadrul turneului de la focsani sau este ceva de genul cu manea carla

Cred ca daca o sa participi si tu la vreun turneu (daca vrei), o sa intelegi.

selectia naturala a spus:
nu stiu daca ati observat dar la turneele de la bucuresti trifu bogdan figureaza la legitimati pe locul 3 respectiv 2 care este explicatia de a jucat la amatori in cadrul turneului de la focsani sau este ceva de genul cu manea carla
In regulament scrie clar ca jucatorii din onoare si calificari au dreptul sa participe in circuit, deci Trifu are dreptul sa participe la orice turneu. Faptul ca la București acesti jucartori au fost pusi pe un tablou eliminatoriu separat tine de decizia organizatorului local care are dreptul sa ii puna separat in momentul in care acestia sunt mai multi de 6. Cu toate acestea ei sunt punctati in turnee si apar in clasamentul AMATouR.
Cand sunt mai putini ei au dreptul sa participe pe tabloul general.

S-a explicat destul de clar cazul " Carla" , noi nu stiam cit de "jucatoare " e ea , ea nu stia cit de amatori sintem noi .

E un post pe aici care arata situatia de la momentul respectiv.

Mai baieti. Una peste alta, mie mi-a placut sa joc cu ea si sa privesc modul gratios in care a trecut de oponenti amatori, multi dintre ei avand o tehnica destul de avansata si jucand agresiv, "full power". Sa nu sariti acum pe mine si sa-mi spuneti ca daca sunt masochist, sa joc cu ea "in private", in afara circuitului Amatour :lol: .

Domnilor, a comandat cineva de pe DANDOY ?
Ce i-mi puteti sugera?!!

salutare campionilor!

salutare campionilor!

de vreo doua saptamani m-am inscris in acest site,si imi place la nebunie,cum imi place si acest sport extraordinar:tenis de masă.sunt din hunedoara,si as vrea sa gasesc un partener prin zona.daca stiti pe cineva din hunedoara,deva,simeris,orastie,etc,dati--mi un semn va rog.ma simt singurel aici,imi pierd talentul asa :D
multumesc

Re: salutare campionilor!

baboscs a spus:
de vreo doua saptamani m-am inscris in acest site,si imi place la nebunie,cum imi place si acest sport extraordinar:tenis de masă.sunt din hunedoara,si as vrea sa gasesc un partener prin zona.daca stiti pe cineva din hunedoara,deva,simeris,orastie,etc,dati--mi un semn va rog.ma simt singurel aici,imi pierd talentul asa :D
multumesc

bine ai venit , sper sa gasesti parteneri de "joaca" .

baboscs a spus:
multumesc

O data la doua saptamani avem turneu in circuit pe undeva prin tara, asa ca baga mare sa recuperezi...........

S.O.S:)

S.O.S:)

salutare.am fost la concursul de la campia turzii,si mi-am dat seama,ca am o paleta foarte-foarte-foarte simpla:)deci cer ajutorul vostru pentru a cumpara una buna.am un lemn butterfly primorac-fl off- ;cei de acolo mi-au zis ca este un lemn bun.deci mi-ar trebui numai fete.sunt un jucator de atac,adica vreau sa fiu :D ,dati-mi va rog cateva idei ce fete sa imi iau si de unde.ce fel de firma sa fie(butterfly,stiga,joola etc),buretele cat de gros sa fie si amanunte din astea.multumesc anticipat,csabi

Back
Sus