Discutii generale

Re: S.O.S:)

Re: S.O.S:)

baboscs a spus:
salutare.am fost la concursul de la campia turzii,si mi-am dat seama,ca am o paleta foarte-foarte-foarte simpla:)deci cer ajutorul vostru pentru a cumpara una buna.am un lemn butterfly primorac-fl off- ;cei de acolo mi-au zis ca este un lemn bun.deci mi-ar trebui numai fete.sunt un jucator de atac,adica vreau sa fiu :D ,dati-mi va rog cateva idei ce fete sa imi iau si de unde.ce fel de firma sa fie(butterfly,stiga,joola etc),buretele cat de gros sa fie si amanunte din astea.multumesc anticipat,csabi
Ce inseamna foarte , foarte simpla? Ce fețe ai? Sunt vechi, tocite, rupte,
dar totusi de marca, sau ceva chinezisme care si-au trait veacul? Daca ai un joc bazat pe topspin s-ar putea sa constati ca SRIVER FX nu ajunge,exista fețe cu un spin cu mult mai mare la aceasi viteza si control. Vezi TACKIFIRE SPECIAL SOFT, sau TACKINES C(pentru rever!) de la Butterfly. Vei gasi fețe foarte bune si la ANDRO(familiile PLASMA,QUAD, COR) Si mai exista si altii pe care insa nu-i cunosc. Asa ca va fi foarte greu sa alegi...

Sfatuiti-ma cum se face lipirea cu millennium Chack!!!

Se da doar pe fete si se lasa aprox 40 de min si apoi se lipesc pe lemn. Pe lemn se pune lipici obisnuit, fair chack sau basic chack....

Am facut intocmai, doar pe fete iar pe lemn am dat cu lipici fair chack dar dupa aproximativ 30 min dejoc cad.!!!???

Cititi in topicul "Echipament" pagina 9, raspunsul dat de mine pt aceasta problema.

jordach a spus:
Am facut intocmai, doar pe fete iar pe lemn am dat cu lipici fair chack dar dupa aproximativ 30 min dejoc cad.!!!???
Eu folosesc de 2 ani aceasta combinatie, adica Millennium Chack pe gume si Basic Chack pe lemn.
Atentie Millennium merge numai impreuna cu Basic (este un lipici fara solventi) nu cu Fair Chack, pentru ca Fair Chack este un lipici din gama speed glue.
Millennium iti va da o viteza buna aproximativ constanta 7-10 zile de la lipire, fata de Fair care iti da o viteza foarte buna dar numai 2-5 ore.
In rest sfaturile sunt corecte.
Daca vii la Piatra Neamț pe 22.09 am sa-ti arat si practic.[/b]

chiar te rog sa-mi arati, ... si cateva miscari pentru ca sunt incepator

mese de tenis

mese de tenis

Salutare1 si bine ai venit cu acest club....chiar era necesar asa ceva in Galați,ca antrenorul de acolo este un semi-excroc........mese de vinzare sunt la ACTTCT ,dar au preturi mari si mai are Mircea de la Carei niste mese JOOLA,de vinzare()asa am auzit si eu)mai incearca....daca n-ai gasit,am sa-ti dau eu numerele de telefon al celor care se ocupa cu mesele de tenis

Cam la ce pret va ajunge o asemenea masa ,daca se poate spune(cea din poza)?

Din curiozitate, stiti cumva ce jucatori folosesc produse BANDA?Este careva de pe aici care are ceva de la ei? :?:

poate cineva sa imi dea mai multe detalii despre aceasta paleta.Butterfly Oh Sang Eun.Multumesc !

OK multumesc , am inteles.Pretul de unde il ai daca poti spune?Include transportul sau nu? :)

ok cu berea,dar pretul e cam maricel,banuiam ca cei de la Buzău il au .Am o oferta la aceasta paleta la 160 roni(+ sau -10) cu tot cu transp. si nu din Romania.Am vrut sa stiu daca se merita investitia.Faza e ca ar trebui sa platesc cu paypal si nu ma prea atrage faza asta.

ok,2 beri Timisoreana daca iti place,doar sa ne intalnim ca suntem cam la mare departare. :D

Back
Sus