Pentru inceput ar fi bune niste Srivere FX de 2,1 :roll: depinde cum joci :?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ce inseamna foarte , foarte simpla? Ce fețe ai? Sunt vechi, tocite, rupte,baboscs a spus:salutare.am fost la concursul de la campia turzii,si mi-am dat seama,ca am o paleta foarte-foarte-foarte simpladeci cer ajutorul vostru pentru a cumpara una buna.am un lemn butterfly primorac-fl off- ;cei de acolo mi-au zis ca este un lemn bun.deci mi-ar trebui numai fete.sunt un jucator de atac,adica vreau sa fiu
,dati-mi va rog cateva idei ce fete sa imi iau si de unde.ce fel de firma sa fie(butterfly,stiga,joola etc),buretele cat de gros sa fie si amanunte din astea.multumesc anticipat,csabi
Eu folosesc de 2 ani aceasta combinatie, adica Millennium Chack pe gume si Basic Chack pe lemn.jordach a spus:Am facut intocmai, doar pe fete iar pe lemn am dat cu lipici fair chack dar dupa aproximativ 30 min dejoc cad.!!!???
Eu sunt Lica........ai vreo problema in chestia asta?!?!sau,te-am deranjat?!?cine este domnul lica?