Salut. Frumoasa initiativa. Daca doresti ca cei 2% din impozitul pe salariu sa merga catre sport, atunci atunci ii poti trimite catre CLUBUL SPORTIV FORTUNA T?M?D?U, cod fiscal 15277116, cont deschis la Raiffeisen Bank RO22.RZBR.0000.0600.0306.4324. Eu sunt presedintele clubului, care este o asociatie nonprofit si are ca ramura sportiva activa doar fotbalul (echipe de seniori si juniori care activeaza in liga IV pe Călărași). în certificatul sportiv emis de fostul Minister al Sporturilor avem printre altele si sectie de tenis de masă, dar e foarte greu cu sportul in zona rurala. Plus de alta eu stau si in București si ajung mai rar la tara.Daca tu sau alti colegi forumisti sunt interesati sa doneze cei 2% eu va multumesc anticipat. Stiu ce inseamna fiecare banut in plus fiindca in fiecare an alergam dupa acesti bani ca sa putem plati arbitrajele si deplasarile in tot judetul.
Mai jos aveti modelul de formuar completat cu datele asociatiei noastre, mai trebuind de complatat doar anul 2011 (caci vorbim de anul fiscal incheiat), datele de identificare si semnatura, dupa care trebuie transmis catre administratia financiara de care apartine-ti. Va multumesc si numai bine.