ÎNCHIS donatii materiale pt sportivi !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Multumim pentru fetele de paleta domnule Barladeanu. Mai rar asemenea oameni cu inima mare ca dumneavoastra.Fetele au ajuns la copii: Udila Petrisor si Ionescu Elena

...Adresa este Gavrilovici Nicolae, localitatea Paltinis, Str. Caminului Nr. 40 A. cod 327295, judet Caras Severin. si aici este nevoie de materiale din partea noastra !! si acesti oameni sunt chiar adevarati pasionati si sunt 10 frati din care 8 joaca tenis !!
eu am sa trimit acolo 2 palete si 2 tricouri

deci ca o concluzie 2 palete si 2 tricouri voi trimite la tarnaveni
2 palete si inca 2 tricouri voi trimite familiei gavrilovici
1 paleta lemn levi cu fete donic desto voi da la cluj la concurs cuiva care chiar va avea nevoie de o paleta !!

Buna,
Am trimis si eu o mica donatie(1 flacon de adeziv de 250ml pe baza de apa) din tot sufletul, pe adresa aceasta: csiki alexandru str avram iancu nr 158/a et 3 ap 68 loc tarnaveni judetul mures!! tel 0756366706...sper sa le prinda bine...Toata stima!
Multumim stimate domn,darul dvs,este important si binevenit.
- - - Actualizat - - -
Multumim pentru fetele de paleta domnule Barladeanu. Mai rar asemenea oameni cu inima mare ca dumneavoastra.Fetele au ajuns la copii: Udila Petrisor si Ionescu Elena
Cu placere si saptamana viitoare promit sa ii echipam pe cat mai multi dintre cei mici,cand mai ajung la sala in Voluntari sa vad au mai progresat,
Bafta multa domnule si dvs,ca aveti nevoie,in munca cu copii.
Poate cineva din acei colegi care citesc acest post,are o idee cum putem sa ii sensibilizam pe cei de la PRIMARIA VOLUNTARI sa faca ceva cu sala aia,ploua acolo,in sala mai rau ca afara si podeaua este ca dupa bombardament.

azi am trimis cele 4 tricouri si 4 palete spre tarnaveni si paltinis ! asteptam confirmarea primirii materialeleor !! succese !! maine la cluj voi da si cea de a 5 a paleta !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus