ÎNCHIS donez 4 fete!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
azi am primit fata buterfly sriver fx , este in stare foarte buna abia astept sa o probez si tin sa ii multumesc userului alehandro pentru acest gest pe care l-a facut ......il recomand ca vanzator ......

Danut noi stim ca tu le-ai donat dar uite ca ton nu stie :)

ok adi !dar chiar si ton ar trebui sa stie deoarece chiar si transportul lam platit eu deci e clar o donatie !!

ok adi !dar chiar si ton ar trebui sa stie deoarece chiar si transportul lam platit eu deci e clar o donatie !!
Am primit ieri donatia ta Alehandro,alias Pop Danut din Dej!
Multumiri din partea mea si a copiilor din Agnita.
Te salut cu respect,Csaby.

eu stiu ca e o donatie , normal , vroiam sa il recomand ca vanzator pentru ca mie mi-a donat o fata in stare foarte buna si ma gandesc ca daca a facut aces gest nu si-ar permite sa intepe oameni cu marfa pe care o vinde

eu nu vand prea multe! mai mult cumpar ! eu sunt reparator de lemne rupte si mai si fabric cate un lemn ! dacca esti cuminte poate o sa primesti si tu un lemn dan universal!!

---------- Post added 20-Aug-2011 at 00:17 ----------

cu placere csaby donatia afost facuta de dl marcu vasile din vatra dornei !! daca mai gasesc ceva fete sigur vi le trimit voua!! multumesc!!
---------- Post added 20-Aug-2011 at 00:20 ----------
spre pitesti a plecat fata neagra baracuda dlui laur!! azi cred ca va ajunge pe marti sau miercuri!!

andrei lasa-mi adresa si luni o trimit!!

azi am trimis fata donic JO W pt ASIMINE ANDREI DIN PITESTI!!!

ok! daca toata lumea a primit fetele respective si toti sunt multumiti atunci declar inchis acest subiect!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus