ÎNCHIS Donez cateva fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Durdun Gheorghe

organizator principal
Scor reacție
1.229
Vârstă
37
Locație
București, Romania
Fetele sunt destul de uzate, dar consider ca inca se mai poate bucura de ele cate un copil aflat la inceputul drumului de a invata tenisul de masa !

Daca ar ajunge la CLUBUL DE COPII DE LA Vatra Dornei ar fi excelent.telefon 0756258169 MARCU

George, cred ca le poti lasa la baietii de la Viva sa le trimita ei pentru tine, ca ei trimit colete aproape zilnic.

Cu cea mai mare placere dl Marcu.
Maine sunt la servici si lucrez, iar dupa ma duc la antrenament, dar poimaine o sa le pun nla posta.
Va sun maine pentru detalii.

Toate cele bune,
George Durdun

Adresa mea este.MARCU VASILE str.MALINILOR nr. 2 :bl D4 :sc.B : ap.4 : mun.VATRA DORNEI :jud.SUCEAVA:cod 725700
Inca odata iti multumesc mult cu stima MARCU

Adresa mea este.MARCU VASILE str.MALINILOR nr. 2 :bl D4 :sc.B : ap.4 : mun.VATRA DORNEI :jud.SUCEAVA:cod 725700
Inca odata iti multumesc mult cu stima MARCU
Nu am primit nimic pana acum ,va rog sa-mi spuneti daca ma e de actualitate sau a ramas doar o intentie .Va multumesc.

VA MULTUMESC FRUMOS am primit astazi fețele de la d-voastra . Le-am si lipit unele dintre ele pe doua lemne si le-am dat la copilas .Sunt tare bucurosi.Va multumesc in numele lor si de asemenea personal va aduc multumirile mele calduroase.SUCCES in viata de zi cu zi si nu in ultimul rand in cea SPORTIVA. CU STIMA MARCU

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus