ÎNCHIS Donez sau mai bine spus fac cadou

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Multumesc de sustinere Danutz, esti dragutz ( ca sa fac si o rima, asa de dimineata buna :) ). Chiar daca nu mi-a picat bine, nu m-am suparat pe comentariul cu pricina, am trecut peste, chiar nu-s un om ranchiunos. Poate m-oi intalni cu Nomak la vreun concurs si ne-om cunoaste mai bine ( berea o dau eu :) ;). Hai sa aveti o zi buna cu totii !

- - - Actualizat - - -

In fine, nu mai conteaza, daca D-voastra ziceti ca asa este, am puterea sa ii cer SCUZE lui Nane si mai departe no comment.
Cu respect!!

Fi serios Nomak ca nu-i nevoie de nicio scuza, mai bine ma sfatuiti careva cum sa castig si eu un meci macar la vreun concurs, ca din cele 2 participari pe care le am la activ n-am reusit nicio victorie ;) :) . Ca de antrenat ma antrenez la greu :) .... Sa auzim numai de bine !

- - - Actualizat - - -

Ultima editare:
Scuze Vasile de off topic.Oricum acest post trebuie inchis,deoarece s-au epuizat materialele de tenis de masă.
Pentru domnul nanebanane,ii sugerez o varianta de castig la tenisul de masa.Ma inviti la un turneu organizat de Danut Pop,imi dai inca de la inceput o tuiculita buna de prune,imi sugerezi sa joc cu tine cu mana dreapta cu priza europeana(deoarece mana stanga o voi avea bandajata si imobilizata) si sa dau numai cu reverul,in caz ca dau si cu fh-dul,punctul este al tau.Garantat ca vei castiga acel meci.

Priza Tok , de vreo luna sau mai mult am vazut pe comunitate un videoclip cu un meci al dvs. , nu mai retin cu cine si unde, intradevar, cred ca doar asa voi castiga ...... Una peste alta, palinca o dau cu si fara victorie, iar invitatia vb. cu Dan Universal si se rezolva garantat. Sanatate la toata lumea, ca-i cea mai importanta!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus