ÎNCHIS Donez

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Buna ziua, revin in forta cu 2 perechi de fete, inca o data, am rugamintea, nu lasati mesaje in privat, puteti raspunde aici, prefer sa le dau pentru copii si persoane fara posibilitatea de a achizitiona noi, asta e scopul acestui thread.
Se doneaza pereche : Tenergy 05 hard rosu max + tenergy 80 negru max aproape noi, uzura 5% maxim
Dignics 09c + Dignics 05 ambele max (uzura 30% cam asa) merg inca 1 luna 2 lejer
Fetele sunt taiate foarte mari, deci fara nicio problema acopera in proportie de 100% orice paleta normala tip Viscaria/Timo Boll etc (mai putin cele defensive, cu palarie mai mare)

free upload images

upload free images

Salut, as vrea eu 05 ul hard sau cel 80, mai am nevoie de o fata pentru a face o paleta completa, ati spus ca donati copiilor, as fi recunoscator.

Se doneaza Tenergy 05 negru grosime max si Tenergy 05 fx max taiate pe Maze Alc, aproape noi, o sa le aduc la A+ la Ploiesti deoarece nu am posibilitatea de livrare, daca puteti ajunge la Videle sau Bucuresti cand sunt in zona le dau cu mare drag, de preferat pentru copii, seara frumoasa!

Se doneaza Tenergy 05 negru grosime max si Tenergy 05 fx max taiate pe Maze Alc, aproape noi, o sa le aduc la A+ la Ploiesti deoarece nu am posibilitatea de livrare, daca puteti ajunge la Videle sau Bucuresti cand sunt in zona le dau cu mare drag, de preferat pentru copii, seara frumoasa!

La copii fără posibilități Cătalin. Ei merită toată atenția și sprijinul nostru! 🙏

Cea pe negru ar fi potrivita pentru Victor (12 ani). Ne oferim sa platim livrarea.

Donez Tibhar k3 noi noute, jucate 1 ora grosime max, taiate mari ! 0% uzura + dignics 09c + dignics 05 grosime max jucate 1 saptamana

prefer sa se aboneze lumea la postare si sa mi scrie aici direct, asa private am cate 10-15..

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus